You are here: Home » Huis & Tuin » Gereedschapskist voor vrouwen

Gereedschapskist voor vrouwen

geschreven door Constance

Er zijn steeds meer klussende vrouwen en zij lopen allemaal tegen hetzelfde ‘probleem’ aan, gereedschap dat perfect geschikt is voor mannen maar dat in vrouwenhanden niet makkelijk te hanteren is.

Maar er is hoop want bij Be Izzy kan je verschillende gereedsschapssets kopen speciaal voor vrouwen. Zo is er de ‘She’s got it all toolbag’ met daarin oa. een hamer, stanleymes, schroevendraaiers, waterpas. De andere (vrouwen)sets zijn de Glossy Garden (alles voor in de tuin), de Twisty Turner (accuschroevendraaier), de Wonder Wall (schilderen en behangen), de Fantastic Electric (speciaal voor electriciteitsklussen) en de Funky Wood (hameren en schroeven in hout).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com