You are here: Home » Huis & Tuin » Tuinverlichting

Tuinverlichting

geschreven door Constance

We zitten bij mij thuis, eindelijk, in de laatste fase vwb. de aanvraag voor onze serre en nu mag ik (van mezelf) gaan rondkijken naar vloeren, gordijnen, verlichting en tuinartikelen (aangezien deze ook behoorlijk verandert door de aanbouw).

Ik heb dus al een hele mooie eetkamerlamp gezien van Philippe Starck (Miss K S2) en toen ik bij Flos (de importeur) op de website keek zag ik dat ‘mijn’ Philippe Starck (want ik ben een echte fan) ook een hele serie tuinverlichting voor Flos heeft ontworpen. En ik ben nu helemaal weg van de SuperArchimoon Outdoor. Het model Archimoon is (normaal gesproken) een bureaulamp maar wat heeft Philippe gedaan? Hij heeft dit model vergroot (2.42 m breed en 2.14 m hoog) en er voor gezorgd dat de lamp geschikt is voor buiten. De kap is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (oranje/bruin, wit/zilver en blauw/grijs). En zoals je op de foto kunt zien lijkt het net alsof je met de SuperArchimoon Outdoor een reuze schemerlamp in je tuin hebt staan, dus helemaal leuk voor op het terras. Er is alleen 1 probleempje; je moet nl. bijna een bank gaan beroven (of de Staatsloterij winnen) voor deze lamp, want hij kost Euro 8.925,- per stuk!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com