You are here: Home » Huis & Tuin » Bankradiator

Bankradiator

geschreven door Constance

Aangezien er bij mij een verbouwing aankomt (we krijgen een serre) en ik ben nu al aan het kijken naar oa. nieuwe vloer, andere gordijnen en verwarmingen.

En ik moet zeggen dat zeker een verwarming (‘nee, mevrouw dat heet radiator‘, zoals een verkoper mij verbeterde) niet echt het toonbeeld van schoonheid is in het algemeen. En ik wil heel graag in mijn vensterbank kunnen zitten (met van die dikke kussens) zodat ik (of een van de katten) lekker naar buiten kan kijken. Nu heb ik de oplossing, nl. een zgn. bankradiator. Dit is een verwarming met daarboven een bankje. Kussens erop en ik zit de hele winter heerlijk warm en comfortabel in mijn serre! En ik denk er volgend jaar winter om dit plekje ‘gevochten’ gaat worden met Noa & Truus (de katten) en mijzelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com