You are here: Home » Events » Win kaarten Holland Flowers Festival

Win kaarten Holland Flowers Festival

geschreven door testman

Van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari is het weer tijd voor het Holland Flowers Festival. Een unieke tentoonstelling van bloeiende bolbloemen, die jaarlijks duizenden bezoekers naar Zwaagdijk (gem. Wervershoof) trekt om volop te
genieten van een unieke binnentuin vol bolbloemen, bomen, struiken en andere sierteeltproducten.

De Life & Leisure Fair
Op de aangrenzende Life & Leisure Fair staan talloze aanbieders van producten en diensten op het gebied van tuinieren, wonen, koken, vrije tijd en lifestyle. Op de fair worden de nieuwste trends in wonen en vrijetijdsbesteding getoond en bijzondere producten verkocht. Vele deskundigen zijn aanwezig om de bezoekers bij te praten over trends en te voorzien van tips en adviezen. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te beleven op het Holland Flowers Festival.

Voor het Holland Flowers Festival kun je 2 van de 10 kaarten winnen. Het enige wat je hoeft te doen is een e-mailtje sturen om kans te maken op de kaarten. De enige voorwaarde is dat je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief. Sta je dat niet, geen nood. Je kunt je natuurlijk gewoon inschrijven en daarna een e-mail sturen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com