You are here: Home » Events » Landgoedfair Beeckestijn 2008

Landgoedfair Beeckestijn 2008

geschreven door testman

Estate Events viert vanaf 27 april t/m 1 mei 2008 het vierde lustrum van Landgoedfair Beeckestijn. Al twintig jaar is de fair dè plek om het nieuwe buitenseizoen in te luiden. In de stijlvolle entourage van het eeuwenoude park Beeckestijn genieten zij van sfeervolle workshops en stands met stijlvolle landelijke én luxe producten.

In de 20 jaar dat op Landgoed Beeckestijn de Fair wordt georganiseerd, zijn er vele andere buitenbeurzen met een zelfde karakter bij gekomen. En toch blijft Landgoedfair op Beeckestijn ongeëvenaard. Niet in de laatste plaats vanwege de entourage van het sfeervolle en historische landgoed, met zijn eeuwenoude slangenmuur en vele bijzondere bomen en planten.

Maar de Fair kenmerkt zich ook door het hoge niveau van de geselecteerde ondernemers, uit binnen- en buitenland. Bloemen, planten en kruiden van de beste kwekers bloeien uitbundig. Sfeervolle meubels, woonaccessoires en brocante zijn smaakvol ingericht in de stands. Mode in alle kleurschakeringen nodigt bezoekers uit voor een nieuwe look. Overal worden ambachtelijke hapjes bereid én gedeeld. Bijzondere workshops en demonstraties maken het heerlijke buitenleven nóg actiever.

De 20ste editie van Landgoedfair Beeckestijn wordt sfeervoller dan ooit. Zo wordt er heel veel live-muziek gemaakt. Theatergroepen en andere podiumkunstenaars bezorgen bezoekers een bijzonder kleurrijke dag. En uiteraard is er extra aandacht voor verwennerij. Zo komen er grote terrassen waar culinaire lekkernijen worden geserveerd.

Wie liever in alle rust wil eten met een gezellige groep, trekt zich met een gevulde picknickmand terug op een zonnige plek. De focus van Landgoedfair Beeckestijn 2008 ligt meer dan ooit op een dag heerlijk buitenleven. Het wordt genieten van natuur, lifestyle, cultuur en cuisine. En dat in de mooiste tuin van Nederland!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com