You are here: Home » Tuin & terras » Tuintrend 2008

Tuintrend 2008

geschreven door testman

Geel en paars gaan naast het woonbeeld ook het tuinbeeld in Nederland bepalen in 2008. We willen ons weer onderscheiden met onze tuin en de tuin wordt weer persoonlijk. Design, gelijksoortige ornamenten en materialen zorgen voor de rust en eenheid in de tuintrend van 2008.

Alles in één kleur. Voor de hand ligt het om voor de mode kleuren te gaan maar ook andere kleuren kunnen, zolang alles maar in één kleur is. We gaan weer voor eerlijke producten, voor genieten van de tuin en voor rust en frisheid. Je zou bijna kunnen praten van Slow gardening.

Van de molochroomkleuren is het zonnige geel wel het meest populair op dit moment. Vele geel tinten worden gecombineerd met hardhout, RVS en beton. Maar ook hier weer alleen mooie kwaliteitsproducten.

Voor de hand ligt natuurlijk, om de tuin met allerlei geelbloeiende vaste planten en bloemen vol te planten. En dat staat best mooi. Maar het mooiste contrast krijg je wanneer je tegen je geel geverfde schutting strakke grijsbladige hagen plant en rondom het terras allerlei planten soorten geordend in vakken plant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com