You are here: Home » Tuin & terras » De kunst van gras

De kunst van gras

geschreven door testman

Vooral in de sportwereld geniet kunstgras al volop bekendheid. Doordat het nagenoeg onderhoudsvrij is en vooral duurzaam, is er bijna geen sportvereniging meer zonder een kunstgrasveld. De laatste tijd beginnen de particulieren ook kunstgras te ontdekken.


Steeds meer consumenten gebruiken kunstgras om een mooi terras te maken of ze gebruiken het onder speeltoestellen voor de kinderen. Bij kunstgrasonline hebben ze diverse soorten kunstgras van hoge kwaliteit voor alle toepassingen. Van speel/trapveld tot voetbal/hockey, en van hoogpolig siergras tot kunstgras met een kortere pool speciaal voor balkons. Ook voor alle accessoires die nodig zijn om je project te realiseren kun je bij hun terecht. Je kunt zelfs het hele gazon door hun laten aanleggen. Zo heb je er meteen al geen omkijken meer naar.

Het concept is simpel, doordat je via Internet uw kunstgras en/of accessoires aankoopt, bespaar je veel geld! De besparing kan oplopen tot wel 40%! Je kunt, voordat je kunstgras koopt, eerst gratis stalen (maximaal 3) van de gewenste kwaliteit aanvragen zodat je rustig kunt kijken en voelen welke soort kunstgras het best bij je past. Voor minder dan 20 euro per vierkante meter heb je al een  kwaliteitsgazon.

Andere berichten in rubriek Tuin:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com