You are here: Home » Huis & Tuin » Ikea

Ikea

geschreven door Constance

Dit artikel heb ik gelezen op Dag.nl.

Ikea Noorwegen komt met een geheel nieuwe invulling van de slogan ‘shop till you drop’.Leuk, naar Ikea! Denk je vooraf. Maar als je er eenmaal een tijdje rondsjokt beginnen de voeten te branden en krijg je zere schouders van het gezeul met de gele Ikea-tas. En dan zien al die slaapkamers er opeens heel verlokkelijk uit. Je zou best even…

In twee Noorse Ikea-winkels kunnen shoppers binnenkort aan deze impuls toegeven. Dertig bezoekers van de Ikea’s in Oslo kunnen vanaf volgende week blijven slapen in het woonwarenhuis. Naast gewone bedden biedt Ikea een week lang ook een bruidssuite, een luxesuite en familiekamers voor ouders met kinderen. De overnachtingen zijn gratis en om het nog mooier te maken krijgen de slaapkoppen een gratis diner, ontbijt op bed en mogen ze hun beddegoed mee naar huis nemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com