You are here: Home » Beauty » Sweet Dream met CATRICE

Sweet Dream met CATRICE

geschreven door Constance

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Wie goed en lekker slaapt, wordt uitgerust wakker, voelt zich fitter, en is
productiever. Slapen zorgt er namelijk voor dat het lichaam en de geest weer kan herstellen en uitrusten na alle drukte van de
dag. Alle indrukken worden verwerkt in je dromen, je spieren kunnen bijkomen van de inspanning en je lichaam maakt meer
cellen en afweerstoffen aan.

CATRICE heeft de fijnste overnight producten die je veranderen in een echte sleeping beauty. Welkom, schoonheidsslaapje en dan ben je a.s. vrijdag 18 maart, op World Sleep Day, op je mooist!

En niet alleen je lichaam en geest, ook je huid wordt erg blij van een goede nachtrust. Er is namelijk slaap nodig om de huid te laten herstellen van zonschade of huidirritatie. Slaaptekort zie je al snel terug in je gezicht. Hangende oogleden, rode, gezwollen ogen en donkere kringen, een bleke teint en fijne lijntjes die zichtbaarder worden. Op de lange termijn zorgt te weinig slaap zelfs voor een versnelde huidveroudering. Wil je je huid nog wat extra helpen bij het ’s nachts herstellen, zodat je gegarandeerd ’s ochtends wakker wordt met een stralende teint, zachte lippen, mooie wimpers en verzorgde nagels?

GO WITH THE GLOW
‘s Nachts probeert je huid DNA-schade veroorzaakt door UVstraling en vervuiling te herstellen door middel van celvernieuwing. Naast het aanmaken van nieuwe huidcellen verwijdert je huid ook de dode huidcellen. Dit gaat ’s nachts zo’n 30 keer sneller dan overdag. Het natuurlijke exfoliatieproces van je huid zorgt voor een gezonde glow en voorkomt verstopte poriën. Wil je je huid een handje helpen en het proces versnellen? Gebruik een nachtserum of -olie die je huid helpt te regenereren en exfoliëren. De vegan Glow Overnight AHA Treatment met 5% glycolzuur (AHA) verwijdert huidschilfertjes, geeft een boost aan de celvernieuwing en voedt en verzacht de huid met kamille en aloë vera. Voor een
egalere, verfijnde huidstructuur en een stralende glow in de ochtend. Gebruik 2 tot 3 keer per week.

De lichtgewicht, vegan Youth Repairing Sleep Oil regenereert en verfijnt de huid, verbetert de veerkracht en elasticiteit, en
vermindert fijne lijntjes dankzij 0,2% pure retinol. De 5% squalaan in de olie verzacht de huid en beschermt haar tegen invloeden van buitenaf, terwijl bruine algen de huid extra hydrateren en intensief voeden. Word de volgende ochtend wakker met een frisse, stralende teint. De Sleep Oil is vrij van siliconen, parabenen, microplastics, gluten, alcohol en parfum

KEEP CALM AND STAY HYDRATED
Je huid verliest ‘s nachts meer vocht dan overdag. Vandaar dat je huid iets strakker, trekkeriger of droger aanvoelt wanneer je ’s ochtends wakker wordt. Daarom is het van belang om je huid voor je gaat slapen goed te hydrateren. Het vegan Hydro
Overnight Mask breng je ’s avonds (twee tot drie keer per week) aan na je gebruikelijke schoonheidsroutine. Terwijl je slaapt,
geeft het masker je met de 5% toegevoegde squalaan een intensieve vochtregulerende kick tot wel 48 uur. De volgende ochtend word je wakker met een gehydrateerde, stralende huid.

SLEEPING BEAUTY
Soms hebben wimpers en wenkbrauwen ook wat me-time nodig! Plukken, kleuren, mascara aanbrengen, make-up verwijderen, ze krijgen veel te verduren overdag. Daarom moeten we niet vergeten om ze wat liefdevolle zorg
te geven. Het vegan Lash & Brow Mask regenereert en verwent de wimpers en wenkbrauwen ’s nachts dankzij een
complex van castor-, amandel- en rijstolie en laat ze er prachtig verzorgd uitzien. Je brengt de melkwitte crème textuur gemakkelijk aan op de wimpers en wenkbrauwen dankzij het mascara-achtige borsteltje. Vervolgens heerlijk slapen en de volgende ochtend begin je je beauty routine met perfect verzorgde wenkbrauwen en wimpers

 

GOODNIGHT KISS
Iedereen heeft wel eens last van droge of gesprongen lippen, losse velletjes en/of een trekkerig gevoel. Gure wind, kou of juist ruimtes waar de verwarming hoog aanstaat kunnen ervoor zorgen dat de gevoelige huid van je lippen droog wordt of zelfs barst. Ook het slapen met de mond open zal je lippen uitdrogen. Verwen ze daarom ’s nachts met een voedend masker. Het vegan Lip Pyjama Night Mask kalmeert en voedt de lippen dankzij de toegevoegde sheaboter, hyaluronzuur, cranberry extract en lavendelolie. Dode huidcellen worden voorzichtig verwijderd en de delicate huid van de lippen voelt weer glad en soepel aan. Daarnaast zorgt de zachte lavendelgeur voor een ontspannen nachtrust.

SSS.. I’M SLEEPING
Weinig slaap = wallen. Veel mensen kennen het wel: een nachtje minder of slecht geslapen en direct de volgende ochtend
wakker worden met donkere kringen en een opgezwollen huid onder de ogen. Niet zo gek dat slaaptekort sneller zichtbaar
is rond de ogen; de huid is daar namelijk zo’n 3 tot 4 keer dunner dan de huid van bijvoorbeeld je wangen. Goede verzorging
is dus key als je er minder vermoeid uit wilt zien. De Night Recovery Eye Balm verzorgt en regenereert ’s nachts de gevoelige
huid rond de ogen. De rijke crèmetextuur met avocado-olie, hyaluronzuur en cica (Centella Asiatica) geeft hydratatie en laat
de huid er stralend en verfrist uitzien de volgende ochtend. De balm is vrij van microplastics, siliconen, parabenen en parfum.

LOOK AT MY NAILS
Ook je nagels genieten van een beautyslaapje. Voornamelijk na het verwijderen van kunstnagels of het continu dragen van nagellak verdienen je nagels ook een avondje rust. Het vegan Nail Repair Overnight Serum herstelt en verbetert niet
alleen de conditie van nagels en nagelriemen, het maakt ze ook soepeler en biedt elasticiteit en intensieve verzorging gedurende de nacht. Met aloë vera, vegan keratine, zoete amandelolie, panthenol, glycerine, vitamine E en ferment van
melkzuurbacteriën. Dankzij de gelachtige crèmetextuur wordt het serum snel geabsorbeerd en hoef je niet bang te zijn dat het afgeeft. Ideaal om broze, dunne nagels mee te verzorgen. De formule is vrij van microplastics, siliconen,
minerale oliën, parabenen en alcohol.

Een aantal tips om heerlijk te slapen:
– Kijk minstens een halfuur voor je gaat slapen niet meer naar schermpjes.
– Zorg voor een goed slaapritme. Ga zoveel mogelijk rond dezelfde tijd naar bed en sta op vaste tijden op. Ook in het weekend.
– Gestrest? Neem een momentje voor jezelf: steek een geurkaars aan of geniet van een heerlijke kop (slaap)thee.
– Kom helemaal tot rust met een warm bad. Bonus: het reinigt gelijk ook je huid.
– Je slaapt beter als je tenminste 30 minuten per dag beweegt. Voor het slapengaan in de frisse buitenlucht wandelen kan voor veel ontspanning zorgen.
– De dagelijkse drukte ontvluchten? Yoga, mindfulness of mediteren kan helpen en voor veel rust zorgen in je hoofd.
– Draag een slaapmasker en/of oordoppen als je een lichte slaper bent.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com