You are here: Home » Beauty » Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

Witlof Skincare Refreshing Eye Cream

geschreven door Constance

Het Nederlandse vegan (dus 100% natuurlijk) huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, introduceert de Refreshing Eye Cream. Deze nieuwe oogcrème voedt, beschermt én het bevat een uniek ingrediënt, nl. de parakers, dat werkt als ‘natuurlijke botox’.

De Refreshing Eye Cream bestaat uit oliën, vitamines, mineralen en een combinatie van effectieve extracten waaronder die van de parakers. Dit bijzondere plantje heeft, als je het gebruikt als extract, een ontspannend effect op het spierweefsel onder de huid waardoor de huid gladder en zachter wordt, met als resultaat minder diepe lijntjes en kraaienpootjes. De oogcrème bevat ook mica, dat licht reflecteert en zo een frisse, uitgeruste uitstraling geeft. Zo zorgt de Refreshing Eye Cream niet alleen voor een ontspannen huid die gladder, zachter, verzorgd en gevoed is, maar ook nog eens voor een extra frisse oogopslag!  

Een stralende huid is een gezonde huid en daarom bevat de Refreshing Eye Cream huidherstellende oliën van rozenbottelzaad, jojoba, zoete amandel en argan. Vervolgens zorgt het bloemenwater van korenbloem en toverhazelaar samen met antioxidanten, huididentieke vetzuren en Vitamine A, C en E voor bescherming en voeding van de huid. Hyaluronzuur, essentieel om het nodige vocht vast te houden in de huid, zorgt samen met het sap van aloë vera voor extra hydratatie. Net als alle Witlof Skincare producten is ook de Refreshing Eye Cream 100% natuurlijk en gebaseerd op de krachtigste en meest werkzame delen van de plant.

De Refreshing Eye Cream bevat ook het mineraal mica, dat een reflecterende werking heeft en hierdoor zorgt voor een mooie shimmer die de oogopslag frisser maakt. Het ingrediënt ondersteunt hiermee het ontspannen effect van het parakers-extract voor een extra stralende oogopslag. De parakers wordt in het Nederlands trouwens ook wel ABC-kruid of Champagneblad genoemd. Die laatste naam refereert aan het tintelende gevoel in de mond als je het eet en de nasmaak van Champagne.

Onderzoek wijst uit dat de Refreshing Eye Cream, met tweemaal daags gebruik, al na 28 dagen effect heeft. De lijntjes rondom de ogen en kraaienpootjes worden na dit tijdsbestek al minder diep en de huid voelt gladder en zachter aan. Kortom, met de Refreshing Eye Cream is er eindelijk een natuurlijke en gezonde manier voor een ontspannen, stralende en gladdere huid.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com