You are here: Home » Eten & koken » De Koffiejongens lanceren biologisch afbreekbare koffiecups

De Koffiejongens lanceren biologisch afbreekbare koffiecups

geschreven door Constance

Speciaal voor je Nespresso apparaat lanceren De Koffiejongens biologisch afbreekbare koffiecups. En deze zijn smaakvol, verantwoord, goed geprijsd én super gemakkelijk.

De 100% biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens, zijn geschikt voor elk type Nespresso apparaat en de cups zijn gemaakt van suikerriet en mais. Na gebruik kun je ze gewoon bij het gft-afval gooien. De cup lost op en de koffie verandert in super voedzame compost. Zo help jij mee aan het verminderen van de grote berg afval die elk jaar geproduceerd wordt. Dat betekent dubbel zo genieten van jouw kopje koffie.

Corné en Walter zijn De Koffiejongens en zij zijn gek van koffie. Ze drinken het liefste zwarte koffie want dan komt de smaak volgens hun het beste tot z’n recht. Daarnaast houden de jongens van een groene manier van produceren en distribueren. Hun koffie is afkomstig van duurzame en gecertificeerde plantages en wordt ingepakt door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt 95% van de bestellingen lopend of met de fiets bezorgd!

Een fruitige Lungo, stevige Lungo Forte, een klassieke Espresso, een aangenaam bittere Ristretto of een smaakvolle Decaf. De verschillende smaken worden gemaakt van de beste bonen, zorgvuldig gebrand én luchtdicht verpakt. Het is de missie van De Koffiejongens om ervoor te zorgen dat jij nooit meer zonder goede koffie komt te zitten. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven of elke keer een enorme hoeveelheid in huis te halen!

Bij De Koffiejongens kies je het abonnement dat bij jou past. Je bepaalt zelf de mix van Lungo, Lungo Forte, Espresso, Ristretto en Decaf en kiest hoeveel kopjes je per dag wil drinken. Jij bent de baas: aanpassen, pauzeren of stopzetten kan altijd. Vervolgens wordt de bestelling op jouw schema thuisbezorgd. Door de brievenbus, wel zo makkelijk. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com