You are here: Home » Beauty » BEN&ANNA bamboe tandenborstel

BEN&ANNA bamboe tandenborstel

geschreven door Constance

We weten niet beter, tandenborstels zijn gemaakt van plastic. Maar elk jaar “verdwijnen” talloze gebruikte tandenborstels in zee, en dat is een enorme hoeveelheid plastic! Plastic is niet biodegradable en blijft daarom tientallen jaren op onze planeet, wat de flora en fauna bedreigt.

Hierdoor worden oneindig veel fossiele brandstoffen verspild en binnen enkele decennia zullen deze bronnen voorgoed uitgeput zijn. Naast een ernstig afvalprobleem consumeren mensen overmatige hoeveelheden essentiële grondstoffen die niet in onbeperkte hoeveelheden beschikbaar zijn.

Sommige problemen zijn makkelijk op te lossen:
Er zijn slechts een paar kleine veranderingen nodig om dit enorme afval- en energieprobleem veel kleiner te maken en enorme voordelen te brengen voor mens, milieu en de hele planeet!

De tandenborstels van Ben&Anna zijn gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam bamboe. We gebruiken alleen de snelgroeiende Moso bamboe. Het heeft geen meststoffen of schadelijke pesticiden nodig en het is ook geen habitat of voedselbron voor panda’s dus hun territorium wordt niet bedreigd. Met een zeer laag waterverbruik is het ook een indrukwekkende zuurstofproducent. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen en de sterke structuur van het materiaal maken deze natuurlijke hulpbron bijzonder duurzaam, veilig en ecologisch waardevol. FSC-certificering is een vanzelfsprekendheid. De verpakking van de Equality-tandenborstel is gemaakt van duurzaam kraftpapier.

Ben&Anna staat voor meer gelijkheid en respect voor mens, dier en milieu, niet meer en niet minder! Dit heeft hen geïnspireerd om de Ben&Anna Equality-tandenborstels te maken. Poets met liefde en vreugde! Creëer een duurzame en gelijkwaardige wereld, met als slogan: “Het is niet WAT je bent, maar WIE je bent!


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com