You are here: Home » Accessoires » Handen wassen en afstand houden, het lijkt zo eenvoudig!

Handen wassen en afstand houden, het lijkt zo eenvoudig!

geschreven door Constance

Het lijkt zo makkelijk om je aan de nieuwe instructies te houden: regelmatig handen wassen, 1.5 meter afstand houden, niet aan je gezicht zitten. Maar toch lukt het vaak niet. De eenvoudige reden: je vergeet het gewoon. De Re-mind helpt je herinneren door je heel regelmatig een trilsignaaltje te geven.

Het is nl. niet heel gemakkelijk om aangeleerde gewoontes af te leren. En je kan jezelf nu eenmaal de hele tijd herinneren om iets NIET te doen. En de Re-mind lost dat op door regelmatig te trillen.

De Re-mind is oorspronkelijk ontwikkeld voor het verbeteren van je houding, maar heeft inmiddels veel meer toepassingen. Zoals het afleren van verkeerde gewoontes die je moet afleren.

Hij is in te stellen op 5 intervallen, van heel intensief tot ondersteunend. Om 1.5 meter afstand te houden werkt de standaard instelling goed, je krijgt dan 10x per uur een herinnering.

De Re-mind is een klein en eenvoudig apparaatje dat je alleen maar aan hoeft te zetten en bij je te dragen. Elke keer als de Re-mind trilt, pas je een gewoonte aan: je houding verbeteren, niet op je nagels bijten, afstand houden, je handen wassen, focussen, etc. Hierdoor oefen je de hele dag door zonder dat het stoort en leer je vele malen sneller een nieuwe gewoonte aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com