You are here: Home » Accessoires » Mr Marie lanceert nachtlampje Leeuwtje

Mr Marie lanceert nachtlampje Leeuwtje

geschreven door Constance

Mr Maria had al Nijntje, Snuffie en Boris als nachtlampjes samengebracht en zij hebben nu een nieuw diertje toegevoegd, nl. Leeuwtje. 

Waar Nijntje, Snuffie en Boris een vorm van rust uitstralen laat Leeuw een andere versie zien. Een karakter als het leeuwtje past bij de creatieve wildebras. Leeuw is er om de kleine maker te vieren, die rust vindt in proberen en bezig is nieuwe dingen te creëren. Met Leeuw blijft de kleine overdag naar hartenlust spelen maar ‘s avonds is het voor alle leeuwtjes tijd om rustig naar bed te gaan.

Leeuwtje is stralend geel net als de zon, hiermee is hij in elke kamer een opvallende vrolijke noot. Zijn speelse manen en zijn brave gezichtje maken hem lief, net als het staartje dat hem van achteren siert. Dit stoere leeuwtje heeft een hart van goud waar ieder klein kindje graag op vertrouwt. 

De Leeuw is een blikvanger overdag maar ook een geruststellend nachtlampje voor ‘s nachts. Net als de rest van de Mr Maria Nijntje nachtlampjes is het leeuwtje van BPA-vrij zacht siliconen, dimbaar en oplaadbaar en brengt hij rustgevend licht. Door zijn kleur krijgt zijn licht een iets warmere tint, een zonnegloed die veilig de hele nacht blijft schijnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com