You are here: Home » Wellness » Floradix Magnesium

Floradix Magnesium

geschreven door Constance

Goed nieuws voor iedereen die zijn gezonde voeding en leefstijl wil aanvullen met een belangrijk mineraal voor je lichaam, nl. magnesium. Floradix introduceert Floradix Magnesium, een vloeibaar elixir gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium is een belangrijk element dat een belangrijke rol speelt bij veel processen in je lichaam. Zo ondersteunt magnesium het energieniveau en is het goed voor de spieren.

Floradix magnesium is een magnesiummix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het goed in het lichaam opgenomen. Het mineraal magnesium is belangrijk voor de spieren, het zenuwstelsel en de botaanmaak. Eén maatbekertje voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte.

Magnesium stuurt diverse processen aan in je lichaam. Van nature zit het mineraal in zaden, noten en groene groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige
invloed op de gemoedstoestand. Daarnaast bevordert magnesium de energiestofwisseling en draagt het
bij aan het behoud van sterke botten.  Verder geeft magnesium extra energie bij vermoeidheid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com