You are here: Home » Eten & koken » HEMA viert Valentijnsdag

HEMA viert Valentijnsdag

geschreven door Constance

HEMA doet het even anders dit jaar dan de standaard chocolade doosjes. Met de nieuwe Valentijncollectie kan je jouw geliefde de hele dag verwennen. Je koopt bij HEMA een ontbijt kit waarmee je heel makkelijk hartvormige pannenkoeken kan maken, of bak met de Make & Bake koekjes bakmix je eigen Valentijnkoekjes. Dit is perfect te combineren met lekkere thee die je nu kan kopen in een hartvormige doos.

Een doos chocola is nooit verkeerd, maar hoe leuk is het om iets voor je liefde te maken op Valentijn? Geef een zelfgemaakt ontbijtje met de pancake kit van HEMA waarmee je heel makkelijk de liefste hartvormige pannenkoekjes maakt. Deze kit bevat een pannenkoeken deegbeslag, en vormpje waarmee je de pannenkoeken in een hartvorm kan bakken, prikkers voor decoratie en jam voor een zoete topping.

Ook heeft HEMA een Make & Bake koekjes mix. Dit is een pot bakmix voor koekjes met chocolade en roze marshmallows in de vorm van een hartje waarmee je heel simpel zelf Valentijns koekjes bakt. Het enige wat je zelf hoeft toe te voegen is (room)boter en het eigeel van één ei. Dit is ook goed te combineren met de bloementhee dat komt in een hartvormig doosje wat al een cadeautje op zich is.

Geen tijd om iets te bakken? Ook dan kan je bij HEMA terecht voor je Valentijn cadeau. Bijvoorbeeld een doos met meringue hartjes, aardbeien met een chocoladelaag, een chocolade  liefdeskaart of een roos van chocola.  En alle cacao is UTZ-gecertificeerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com