You are here: Home » Eten & koken » Vraag het kookboek La Dolce Vita gratis aan

Vraag het kookboek La Dolce Vita gratis aan

geschreven door Constance

Voor het 2e jaar op rij ging de Aviko Buurttafel deze zomer on tour. Dit keer in het bella Italia om te laten zien dat de aardappel óók een goede match is met de Italiaanse keuken.

In het kookboek ‘La Dolce Vita’ nemen chef Wim Ballieu en Aviko je in 96 pagina’s mee op een overheerlijke en inspirerende reis door het prachtige Italië. ‘La Dolce Vita’ is nu gratis, zonder aankoopverplichting, aan te vragen via www.jouwkookweek.nl.

Aviko wil mensen verbinden met iets waar de meesten wel van houden: lekker eten. Samen eten zorgt ervoor dat we de tijd voor elkaar nemen. Lange tafels, uitgebreid eten en vooral veel gezelligheid aan tafel; dat is waar de Italianen bekend om staan.

Vandaar dat Aviko en de Vlaamse kok Wim Ballieu ervoor kozen om 2 weken lang door Italië te reizen en gerechten te maken met een typerend ingrediënt van de stad van bestemming. Basilicum in Genua, truffel in San Miniato of rode poon in San Vito Marina. Elk gerecht in ‘La Dolce Vita’ bevat lekkere lokale producten en een pieper van Aviko.

Alle gerechten die tijdens de Buurtafel on Tour zijn gemaakt, staan in dit nieuwe receptenboek. In verschillende steden gingen chef Wim en zijn team op pad voor een mooi lokaal ingrediënt; de basis voor de maaltijd van die dag. ’s Avonds schoven buurtgenoten aan aan de lange tafel, en niet zelden eindigde de avond in één groot feest!

In ‘La Dolce Vita’ proef je die typisch Italiaanse sfeer in 24 heerlijke gerechten voor elke dag van de week. Eenvoudig te maken en bijna niet te mislukken. Nieuwsgierig en wil jij ook graag dit receptenboek in huis hebben? ‘La Dolce Vita’ wordt gratis thuisgestuurd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com