You are here: Home » Accessoires » Gebruik een KLM uniform als tas

Gebruik een KLM uniform als tas

geschreven door Constance

Onze nationale luchtvaartmaatschappij wordt in oktober 100 jaar en zijn daarbij gelijk de oudste, nog onder dezelfde naam opererende, maatschappij.  En als sinds jaar en dag zijn de KLM vliegtuigen helder blauw en dragen de KLM dames (op de grond en in de lucht) diezelfde blauwe kleur als uniform. 

 

Maar ook uniformen slijten en als een uniform versleten moet elk personeelslid haar uniform inleveren en wordt dit uniform vernietigd maar niet weggegooid, de stof wordt hergebruikt!

Het Nederlandse bedrijf i-did.nl verwerkt de repen van het KLM uniform en maakt hier vilt van en dit vilt wordt gebruikt voor oa. shoppers, bagagelabels en paspoort hoesjes en heeft de toepasselijke naam ‘Sky Blue’.

En omdat de KLM haar 100-jarige verjaardag viert is het i-did.nl assortiment verder uitgebreid en staat er op de KLM website een groter assortiment, met oa. een handtas, een portefeuille en een laptoptas. En om deze artikelen te bestellen hoef je niet eens te gaan vliegen, je kan deze gewoon bij je thuis laten afleveren.

En is vilt niet zo jouw ding, de handtas gemaakt van oude hoofdsteunhoezen en cargobanden is ook heel bijzonder én een collectors item. Want hij wordt met de hand gemaakt speciaal voor het 100-jarige feestje.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com