You are here: Home » Accessoires » Ook HEMA viert Halloween

Ook HEMA viert Halloween

geschreven door Constance

Halloween, het oeroude ‘Amerikaanse’ griezelfeest is ook bij ons steeds populairder. En aan het einde van de maand (31 oktober om precies te zijn) kan je weer griezelen. HEMA helpt je om van deze dag een onvergetelijk, griezelig feestje te maken. Van een pompoen verkleedset tot heerlijke spook chipjes, je vindt het bij HEMA.

Halloween vraagt om een bijpassende outfit. Verkleed je als spook, pompoen of vampier of kies voor een griezelige tiara. Voor de kids heeft HEMA speciale Halloween sweaters in de collectie. Met Halloween raamstickers en een lichtsnoer met vampiers tover je ook je huis om in Halloweensfeer. Zo kan het feestje beginnen!

Halloween en snoepgoed horen bij elkaar. Bij HEMA vind je onder andere spook spekjes, Halloween muntjes en een handige uitdeelzak met Halloween jelly beans. Verzamel al je gekregen lekkers in het handige Vampier mandje. Ook verkoopt HEMA van 26 t/m 31 oktober speciaal Halloweengebak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com