Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Versier je schoenen met Shoebeads Versier je schoenen met Shoebeads
  • Doe het zelf… kruk oppimpen Doe het zelf… kruk oppimpen
  • A touch of frost op de veranda A touch of frost op de veranda
  • Styling van de chalets op de Margriet Winter Fair 2009 Styling van de chalets op de Margriet Winter Fair 2009
  • Een elegante kerst Een elegante kerst
  • Tuinmetamorfose Tuinmetamorfose
shoppen

De Oesterkaars

De Oesterkaars is een Hollands product en wordt met de grootst mogelijke zorg op een traditionele, ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle oesterschelpen die niet gebruikt worden door de oesterboeren voor wederverkoop, selecteren wij op bruikbaarheid om ze vervolgens te recyclen tot een mooie oesterkaars. Zo ontstaat een natuurproduct dat puur én milieuvriendelijk is.

Alle oesterschalen worden grondig gereinigd en daarna gevuld met zuivere paraffine. Zo is iedere Oyster Candle een pareltje om van te genieten.

De oesterkaarsen worden verpakt in de originele oesterdoosjes en zijn in verschillende formaten en zelfs met een navulling (Refill Pearls) verkrijgbaar. Voor een heerlijk badritueel zijn er ook speciale cadeauverpakkingen met Bath Crystals in de geuren “Ocean” en “Sea Breeze”. Zo ervaar je zon, zee en strand in je eigen badkamer!

Omdat iedere oester uniek is qua vorm en soms ook wat grillig aan de onderkant, is het belangrijk om ze te plaatsen op een stabiele ondergrond. Soms is een laagje (vogel) zand, grof zeezout of ander decoratiemateriaal al voldoende. Maar T&C Lifestyle heeft ook speciaal voor de oesterkaarsen een houten Oyster Tray en Oyster Rope van authentiek hennep ontworpen. Zo blijven ze stabiel liggen en maakt de kans op lekken bijna onmogelijk.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?