Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken
shoppen

Test; Aroma Club koffiebonen

Testman en ik hebben al jaren een volautomatisch espressoapparaat in de keuken staan en aangezien wij een aantal kopjes koffie per dag drinken gaan er heel wat bonen per dag doorheen en het komt regelmatig voor dat wij zonder koffiebonen zitten en er geen tijd is om naar de winkel te gaan om deze te gaan halen. En dan komt Aroma Club om de hoek kijken, want zij hebben niet alleen verschillende soorten koffiebonen, ze worden ook nog eens bij je thuis bezorgd.

Aroma Club heeft op basis van verschillende smaken, 3 smaken koffiebonen ontwikkeld;
1 Elegant Vesper –voor de liefhebber van milde en zachte koffie.
2 Smooth James – voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bittere koffie.
3 Strong George – Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.

De bonen komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië en worden vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

En drink je alleen koffie op het werk? Dat komt dan heel mooi uit, want de bonen kunnen ook bij je op kantoor afgeleverd worden.

De aankomende week gaan Testman en ik uitgebreid proeven, slurpen én genieten van de 3 verschillende soorten bonen, en volgende week lees je onze ervaringen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?