Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MAGIC Bodyfashion lanceert de Magic Happy Feet collectie MAGIC Bodyfashion lanceert de Magic Happy Feet collectie
  • Shapewear van MAGIC Bodyfashion Shapewear van MAGIC Bodyfashion
  • Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion
  • MAGIC Bodyfashion introduceert Padded Pants MAGIC Bodyfashion introduceert Padded Pants
shoppen

MAGIC Bodyfashion Va-Va-Voom Push bh

Een ‘plak bh’ die voor een droomdecolleté zorgt; dat is waar de bekende Va-Va-Voom bh’s van MAGIC Bodyfashion om bekend staan. De nieuwste bh uit de Va-Va-Voom-familie is de Va-Va-Voom Push. Deze bh bevat extra features die zorgen voor een maximaal push-up-effect.

Voor nog meer decolleté heeft MAGIC Bodyfashion de Va-Va-Voom Push ontworpen. Deze bh heeft speciale paddings in de binnenkant van de cups die zorgen voor nog meer push-up. Daarnaast zijn de cups rond van vorm, waardoor de bh de lijnen van de borsten mooi volgt. Verder heeft het product, net zoals de andere Va-Va-Voom bh’s, touwtjes aan de voorkant en huidvriendelijke en zelfklevende siliconen aan de binnenkant. De bh heeft rond de tepels geen siliconen, waardoor deze makkelijk op de juiste plek te plaatsen is en zorgt voor extra comfort. Bovendien zorgen de zelfklevende siliconen ervoor dat de bh de hele dag op zijn plek blijft zitten. De Va-Va-Voom Push is verkrijgbaar in black en latte, loopt van cup A tot en met D.

Zoals gezegd is de Va-Va-Voom Push niet de eerste Va-Va-Voom-variant die wordt uitgebracht door MAGIC Bodyfashion. Andere Va-Va-Vooms uit de Backless-collectie zijn de Va-Va-Voom Bra, de Va-Va-Voom Velvet en de Va-Va-Voom Lace. Deze bh’s zorgen net als de Push ook voor een mooie, volle decolleté.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?