Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart
  • Oudjaarsavond vier je met HEMA Oudjaarsavond vier je met HEMA
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • HEMA introduceert kaars met een verhaal HEMA introduceert kaars met een verhaal
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Ook HEMA viert Halloween Ook HEMA viert Halloween
shoppen

HEMA schoolagenda

Het schooljaar is nog niet eens voorbij maar bij HEMA liggen de schoolagenda’s voor het volgend schooljaar alweer in de (online) winkels. Een kleurrijke collectie met thema’s, zoals jungle, flower, watermelon en stripe. De collectie bestaat uit verschillende soorten en maten agenda’s, ringbanden met insteekhoesjes, harde en zachte kaften. HEMA biedt ook een uitgebreide keuze aan merkagenda’s, waaronder de BeautyNezz agenda die exclusief bij HEMA te vinden is.

HEMA biedt ook dit jaar weer stevige cardboard agenda’s aan. Deze agenda’s kunnen goed tegen een stootje. Verkrijgbaar met en zonder ringband, in een A5 en een A6 formaat. De Cardboard agenda’s zijn er in basic kleuren, vrolijke thema’s en met leuke quotes.


De merkagenda’s zijn beschikbaar in diverse designs, zoals Blond, Star Wars, Fashionchick, Playstation, Martin Garrix, Pip en BeautyNezz.


Ook dit jaar heeft Joy van BeautyNezz samen met HEMA haar eigen schoolagenda ontworpen. De agenda heeft een vrolijke binnenkant met leuke prints. In de agenda staan verhaaltjes van Joy; vol met make-up, kleding en meiden weetjes. Naast de agenda zijn er binnenkort andere schoolspullen in dezelfde stijl beschikbaar bij HEMA. Alle BeautyNezz schoolspullen zijn exclusief bij HEMA verkrijgbaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?