You are here: Home » Accessoires » HEMA schoolagenda

HEMA schoolagenda

geschreven door Constance

Het schooljaar is nog niet eens voorbij maar bij HEMA liggen de schoolagenda’s voor het volgend schooljaar alweer in de (online) winkels. Een kleurrijke collectie met thema’s, zoals jungle, flower, watermelon en stripe. De collectie bestaat uit verschillende soorten en maten agenda’s, ringbanden met insteekhoesjes, harde en zachte kaften. HEMA biedt ook een uitgebreide keuze aan merkagenda’s, waaronder de BeautyNezz agenda die exclusief bij HEMA te vinden is.

HEMA biedt ook dit jaar weer stevige cardboard agenda’s aan. Deze agenda’s kunnen goed tegen een stootje. Verkrijgbaar met en zonder ringband, in een A5 en een A6 formaat. De Cardboard agenda’s zijn er in basic kleuren, vrolijke thema’s en met leuke quotes.


De merkagenda’s zijn beschikbaar in diverse designs, zoals Blond, Star Wars, Fashionchick, Playstation, Martin Garrix, Pip en BeautyNezz.


Ook dit jaar heeft Joy van BeautyNezz samen met HEMA haar eigen schoolagenda ontworpen. De agenda heeft een vrolijke binnenkant met leuke prints. In de agenda staan verhaaltjes van Joy; vol met make-up, kleding en meiden weetjes. Naast de agenda zijn er binnenkort andere schoolspullen in dezelfde stijl beschikbaar bij HEMA. Alle BeautyNezz schoolspullen zijn exclusief bij HEMA verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com