Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital

Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender

Jullie hebben het al eerder kunnen lezen, ik heb weer een Netgear product mogen testen, en wel de Nighthawk X4S Wall-Plug AC2200 Tri-band WiFi Range Extender. En hiermee krijg je een veel beter bereik en ook wordt de snelheid verhoogt, van alle apparaten die je met deze extender verbindt, en dat zónder dat je je router hoeft te vervangen.


De Nighthawk X4S gebruik van de zgn. FastLane3-technologie en hiermee wordt elk bestaand WiFi-netwerk omgezet in een uitgebreid WiFi-systeem. Bij ons werd onze WiFi verbinden 100% sneller dan zonder de X4S, en dat is op zich wel bijzonder want wij wonen in een heel oud huis waarbij ik, zittend op mijn zolderkantoor, vaak een hele trage of helemaal geen verbinding hebt.

En ook het aansluiten is een fluitje van een cent met 1 druk op de knop was de installatie gedaan. En als je wilt kan je ook meerdere exemplaren aan elkaar koppelen, waardoor je je thuisnetwerk een nog groter bereik geeft, dus dat is ideaal als je een groot huis en/of tuin hebt. De extender kan je in elk stopcontact stoppen en dmv. de lampjes aan de voorkant kan je precies zien of ie op de juiste plaats zit, voor het meest optimale bereik.

Conclusie; als je last hebt van een slechte WiFi verbinding en je wilt deze sneller en beter maken dan is de Nighthawk X4S Wallplug een prima investering.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?