You are here: Home » Gadget nieuws » OnePlus presenteert de OnePlus 5T

OnePlus presenteert de OnePlus 5T

geschreven door Constance

Sinds vorige week is ie te koop, de nieuwe OnePlus 5T. En dit toestel is een 6” Full Optic AMOLED Display met een beeldverhouding van 18:9 en heeft een dubbele camera. De OnePlus 5T is de opvolger van de OnePlus 5 en de 5T is geïnspireerd mede de steun van de actieve OnePlus community, en combineert superieure hardware- en software-updates, met een hogere resolutie, 18:9 display, verbeterde cameraprestaties in omstandigheden met weinig licht, en talrijke nieuwe functies.


Dankzij de nieuwe Sunlight Display functie blijft de OnePlus 5T’s Full Optic AMOLED  goed zichtbaar in felle lichtomstandigheden. De grotere display biedt naast een mooier uiterlijk ook een verbetering van de algemene gebruikerservaring. Je kan kiezen tussen 4 verschillende modi: standaard, sRGB, DCI-P3 en adaptief, op basis van je eigen voorkeur.

OnePlus heeft de keramische vingerafdruksensor verplaatst naar de achterkant van het toestel. De naadloze aluminum behuizing van de OnePlus 5T zorgt voor een mooie telefoon die niet alleen comfortabel in de hand ligt, maar ook extreem duurzaam is.

De camera van de OnePlus 5T kent essentiële verbeteringen op het vlak van prestaties bij weinig licht. De OnePlus 5T heeft dezelfde primaire cameralens als de OnePlus 5, maar is voorzien van een verbeterde secundaire cameralens met een lensopening van f/1.7 voor buitengewone prestaties bij weinig licht. Dankzij onze intelligente Pixel-technologie, voor het eerst geïntroduceerd in de camera aan de voorkant van de OnePlus 3T, combineert de secundaire camera van de OnePlus 5T 4 pixels tot 1 pixel en onderdrukt zo ruis bij omstandigheden met weinig licht en verbetert de scherpte. Verbeteringen zijn aangebracht aan de Portretmodus om ruisonderdrukking te optimaliseren. De scherpte van de portretten is aanzienlijk beter, doordat nieuwe multi-frame algoritmes verschillende frames van een scène vergelijken en alle oneffenheden wegfilteren.
Het besturingssysteem OxygenOS is sneller en overzichtelijker en biedt meer aanpassingsmogelijkheden dan elk ander Android besturingssysteem. Het nieuwe platform van OxygenOS zorgt voor een meer gestroomlijnd ontwikkelingsproces, waardoor het mogelijk is sneller consistente updates uit te brengen op basis van feedback van de gebruiker. Een nieuwe toevoeging aan de OxygenOS is Face Unlock, dat de OnePlus gebruikers in staat stelt de telefoon te ontgrendelen door te kijken naar het toestel. Face Unlock is een van de snelste op de Android-markt en gebruikt meer dan 100 herkenningspunten om de OnePlus 5T te ontgrendelen.

Dash Charge is een van de snelste oplaadmethodes op de wereldmarkt en een van de favoriete functies van OnePlus gebruikers die voor het eerst werd geïntroduceerd met de OnePlus 3. Een snelle laadbeurt van een half uur levert genoeg energie aan de OnePlus 5T voor een hele dag. Door niet alleen een grotere stroomsterkte te leveren, maar ook het energiebeheer van het toestel over te zetten naar de adapter, blijft de telefoon koel tijdens het opladen. Dash Charge kan hierdoor de OnePlus 5T continu blijven opladen, zelfs tijdens het spelen van grafisch intensieve spellen of tijdens het gebruik van de GPS.

De OnePlus 5T (Midnight Black-editie) is met een opslag van 64 GB of 128 GB.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com