Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
wonen

Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras

Aangezien Testman en ik een nieuw matras nodig hadden voor de logeerkamer gingen we op zoek naar een voordelig matras maar dat wel comfortabel ligt. En toen kwamen we erachter dat het Lidl Meradiso koudschuim als ‘beste koop – jan/maart/mei/augustus 2017’ uit de test is gekomen bij de Consumentenbond.

De Meradiso koudschuimmatras heeft een kern van koudschuim, kan aan beide zijden beslapen worden, heeft 7 comfortzones. Tevens kan de afneembare tijk die op 60 °C gewassen kan worden en is alleen geschikt voor iedereen die zwaarder weegt dan 80 kilo.

Het matras heeft een kern van van schuim, met bij de schouderzone een afwijkende laag met blokken zachter schuim, waardoor de schouder verder wegzakt. Een nadeel is dat je niet het hoofd- en voeteinde kan omkeren maar je kunt het wel draaien, als je er maar voor zorgt dat de schouderzone bovenaan blijft.

(foto; De Consumentenbond)

En je kunt bij Lidl het matras 90 dagen proberen en als het niet bevalt kan je het gewoon terugsturen en dat allemaal voor slechts euro 99,99 (1-persoonsmatras 90 x 200 cm.).

Nu ben ik nieuwsgierig aangelegd dus heb ik afgelopen week het Meradiso koudschuimmatras besteld, en om dit matras te testen gaan Testman en ik, allebei, 1 maand ‘proefslapen’ op dit matras voordat het naar de logeerkamer verdwijnt. En misschien bevalt het wel zo goed dat een van ons op dit matras blijft slapen. Dus binnenkort lezen jullie meer over de lifestylelady.nl matrastest.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?