You are here: Home » Slaapkamer » Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras

Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras

geschreven door Constance

Aangezien Testman en ik een nieuw matras nodig hadden voor de logeerkamer gingen we op zoek naar een voordelig matras maar dat wel comfortabel ligt. En toen kwamen we erachter dat het Lidl Meradiso koudschuim als ‘beste koop – jan/maart/mei/augustus 2017’ uit de test is gekomen bij de Consumentenbond.

De Meradiso koudschuimmatras heeft een kern van koudschuim, kan aan beide zijden beslapen worden, heeft 7 comfortzones. Tevens kan de afneembare tijk die op 60 °C gewassen kan worden en is alleen geschikt voor iedereen die zwaarder weegt dan 80 kilo.

Het matras heeft een kern van van schuim, met bij de schouderzone een afwijkende laag met blokken zachter schuim, waardoor de schouder verder wegzakt. Een nadeel is dat je niet het hoofd- en voeteinde kan omkeren maar je kunt het wel draaien, als je er maar voor zorgt dat de schouderzone bovenaan blijft.

(foto; De Consumentenbond)

En je kunt bij Lidl het matras 90 dagen proberen en als het niet bevalt kan je het gewoon terugsturen en dat allemaal voor slechts euro 99,99 (1-persoonsmatras 90 x 200 cm.).

Nu ben ik nieuwsgierig aangelegd dus heb ik afgelopen week het Meradiso koudschuimmatras besteld, en om dit matras te testen gaan Testman en ik, allebei, 1 maand ‘proefslapen’ op dit matras voordat het naar de logeerkamer verdwijnt. En misschien bevalt het wel zo goed dat een van ons op dit matras blijft slapen. Dus binnenkort lezen jullie meer over de lifestylelady.nl matrastest.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

jeroen 8 januari 2018 - 11:50

Hallo, nieuw op jullie site maar kwam er via het Lidl matras. Leuk en ik ben raze benieuwd hoe jullie hem vonden? mijn vrouw en ik hebben een H2 en H3 gekocht en vinden ze heel erg hard. Het slapen gaat wel vrij goed en ik werd vanmorgen wel opvallend uitgerust wakker. Hiervoor hadden we vrij goeie matrassen, maar veel zachter, ook koudschuim en daarvoor weer latex. Het harde van deze is dus even wennen.

Reageer
Constance 12 januari 2018 - 15:40

Hi Jeroen, mijn man heeft de H2 en hij moest in het begin ook erg wennen aan de hardheid maar nu is ie helemaal blij.

Reageer
R 21 januari 2018 - 17:40

Hey Constance,

Ik twijfel tussen de H2 en H3. Ik ben een man van 85kg en ik slaap het liefst op mijn zij. Ik vraag me af of H2 dan wel genoeg ondersteuning biedt en of ik niet beter voor de H3 kan gaan. Ik hou van wat hardere matrassen. Volgens de consumentenbond is de H2 namelijk een zacht matras die minder ondersteuning biedt voor zijslapers? M<aar helaas niks te vinden over de H3!

Groet,.
R

Reageer
R 21 januari 2018 - 17:41

Hey Jeroen,

Ik twijfel tussen de H2 en H3. Ik ben een man van 85kg en ik slaap het liefst op mijn zij. Ik vraag me af of H2 dan wel genoeg ondersteuning biedt en of ik niet beter voor de H3 kan gaan. Ik hou van wat hardere matrassen. Volgens de consumentenbond is de H2 namelijk een zacht matras die minder ondersteuning biedt voor zijslapers? M<aar helaas niks te vinden over de H3!

Groet,.
R

Reageer
Constance 24 januari 2018 - 19:38

Hi Jeroen, mijn man heeft dus de H2 (ivm zijn gewicht) en hij vindt de H2 niet zacht en hij is een zijslaper. Hij vindt het de H2 ‘aangenaam’ stevig dus zeker niet slap. Maar je kan altijd het matras terug sturen als ie toch niet bevalt, binnen 90 dagen, dus dat is zeker de moeite van het bestellen en proberen waard. Succes en slaap lekker alvast

Reageer
Erwin 2 december 2018 - 22:50

Wat was de uitslag van jullie test?

Reageer
Constance 3 december 2018 - 15:28

Hi Edwin, als je van een wat harder matras houdt is ie perfect, hij is best wel stijf en daardoor niet zo soepel. Testman vindt hem heerlijk liggen, zeker in combinatie met onze schotellattenbodem. Ikzelf vindt het geen fijn matras (heb een week op die van Testman gelegen) hij geeft bij mij niet genoeg steun in mijn rug, maar dat komt omdat ik een zijslaper ben, voor een rugslaper als Testman is dat weer geen issue

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com