You are here: Home » Beauty » Test; SANS SOUCIS Deep Moist Depot

Test; SANS SOUCIS Deep Moist Depot

geschreven door Constance

En ook deze maand heb ik weer een SANS SOUCIS producten mogen testen als Aquaholic en deze keer is dat het SANS SOUCIS Deep Moist Depot. En dit ‘product van de maand’ is een 2-fasen concentraat dat zorgt voor een zeer intensieve hydratatie met 90,2% natuurlijke ingrediënten en is exclusief gepatenteerd door SANS SOUCIS. En droogtelijntjes worden verminderd en je huid gaat zacht en soepel aanvullen en je krijgt een stralende huid.

In het Deep Moist Depot zit thermaal water uit Baden-Baden, biotechnisch gewonnen hyalonzuur, algenextract, Vitamine E, organische siliciumverbinding en avocado-olie. En het resultaat is (2x-daags gebruik) dat het vochtgehalte 12% hoger is na 24 uur, 24% hoger na 2 weken en 35% hoger na 4 weken.
En het Deep Moist Depot is geschikt voor alle huidtypen, speciaal voor iedereen die het vochtgehalte wil aanvullen.

Zoals ik hierboven al schreef is het een zgn. 2-fasen concentraat en in dit geval houdt het in dat je het flesje goed moet schudden zodat de 2 lagen, in het flesje, goed met elkaar gemengd worden. Ik vind dat het product wel een dunne structuur heeft, maar dat vind ik zelf, zeker ’s zomers of als in ergens in het buitenland op een warme bestemming, erg fijn. En de geur is, net als alle andere SANS SOUCIS producten die ik getest hebt, lekker fris. Als het Deep Moist Depot op je gezicht hebt aangebracht, breng je daarna je dag- of nachtcrème aan, of in de zomer, onder je zonnecrème en de crème trekt heel snel in. En dat is echt heel prettig want je huid voelt niet plakkerig of zwaar aan en daardoor kan je gelijk je dag- of nachtverzorging gebruiken. Mijn conclusie is dan ook dat het SANS SOUCIS Deep Moist Depot een product is dat elke vrouw, die regelmatig in de airco werkt of last heeft van een vochtarme huid, op haar toilet- of wastafel moet hebben staan!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?