You are here: Home » Accessoires » Test; Xsensible Stretchwalker sandaal

Test; Xsensible Stretchwalker sandaal

geschreven door Constance

Het is alweer ruim 2 jaar geleden dat ik de Xsensible Stretchwalker sneakers heb getest tijdens een trip naar New York (het testartikel kan je hier nalezen) en ik vond het dan ook extra leuk dat ik, namens Xsensible, de Stretchwalker Beauty & Wellness sandaal mocht testen.

Het Nederlandse merk Xsensible is gebaseerd op de traditionele houten Japanse balans slipper en dankzij het blokje onder de zool komt het lichaam vanzelf in haar natuurlijke balans. Hierdoor worden spieren en gewrichten ontlast, heb je meer energie en is je houding mooier. En als je lichaam in balans is, zorgt dit voor een beter gevoel en worden spieren en gewrichten ontlast en dat is het basisprincipe van de Japanse Ippon ba geta sandaal. Dankzij het blokje onder de zool, het comfortabele voetbed en het soepele leer zijn de schoenen, sneakers én de sandaal bij uitstek geschikt voor iedereen die veel reist, graag wandelt of veel loopt voor het werk.

Mijn ervaringen met de Xsensible sneakers zijn positief en daarom waren mijn verwachtingen ook zeer hoog gespannen toen ik de Xsensible wellness sandaal binnenkreeg voor de test. Helaas zat in 1e instantie het weer niet echt heel erg mee (het leek de afgelopen maand nl. eerder herfst dan lente) maar de afgelopen dagen heb ik, eindelijk, de sandalen uit de doos mogen halen.

En, net als bij de sneakers, is mijn conclusie weer hetzelfde; nl. je loopt zo weg op de Xsensible Stretchwalker sandalen. Ik trok ze aan en door het speciale blokje lijkt het alsof je zweeft, je loopt echt op wolkjes. En de banden van de sandalen, ik heb model Rhodos ontvangen, knellen niet en de wreefband loopt een beetje rond zodat de ronding van je wreef mooi gevolgd wordt en hierdoor snijdt deze band ook niet in de bovenkant van je voet. Ik heb de sandalen niet ‘ingelopen’ maar ben er, de 1e keer, gelijk een lekkere strandwandeling op gaan maken en na afloop van mijn wandeling waren mijn voeten nog lekker fris en fruitig en had ik geen last van blaren of andere ongemakken.

De Xsensible sandaal is perfect te dragen onder je sport- of yogaoutfit, maar ook als je een dagje gaat wandelen of fietsen. Ook onder een sportieve jurk of rok (en uiteraard broek) zijn de sandalen prima te combineren. In augustus as. gaan Testman en ik een cruise maken naar Spitsbergen (via diverse Noorse havensteden) en zowel de Xsensible Stretchwalker sneaker als de Stretchwalker sandaal gaan mee in mijn koffer want op deze schoenen kan ik gegarandeerd de hele dag comfortabel lopen!

[youtube]https://youtu.be/RUEr3yfbx7U[/youtube]

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Netta 15 mei 2017 - 10:32

Ik wil deze schoenen wel heel graag testen. Ik heb moeilijke voeten wegens mijn handicap. Maar in de zomer loop ik wel heel graag op sandalen. Deze schoenen lijken voor mij heel geschikt

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com