You are here: Home » Shoppen » Blijf lekker bewegen met Physalis

Blijf lekker bewegen met Physalis

geschreven door Constance

Eindelijk kan er weer lekker buiten gesport worden, en dat is bewegen goed voor je is, is algemeen bekend. Dus maak eens een lekkere fietstocht, ga wandelen in de natuur, neem een duik in het zwembad, of ga zeilen of kamperen. Iedereen is bij mooi weer actiever dan anders en in de vakantie geldt hetzelfde. Want behalve dat je geniet van de buitenlucht zorgt bewegen ervoor dat je fit blijft en je je lekker voelt. En als dat allemaal het niet zo soepeltjes gaat, hoef je niet af te haken, want met de voedingssupplementen van Physalis worden gewrichten weer soepeler en je botten sterker.

Zo is er Curcum’Actif, met als hoofdbestanddeel kurkuma (geelwortel) en hiermee bevorder je de soepelheid van je gewrichten en houd je ze in goede conditie. De kurkuma in Curcum’Actif is
toegevoegd in een geoptimaliseerde moleculaire vorm die extra goed door het lichaam wordt opgenomen. Dat zorgt weer voor een snel effect. Overigens helpt Curcum’Actif je huid gezond te houden, ondersteunt het de leverwerking en vetvertering en bevordert het de natuurlijke weerstand.

Botontkalking of osteoporose kan ervoor zorgen dat je sneller iets breekt. Vooral vrouwen kunnen er last van krijgen door hormoonveranderingen tijdens de menopauze. Osteototal bevat een hoge dosis calcium uit een 100% natuurlijk “whole food” mineralencomplex uit rode algen, met een hoge bio beschikbaarheid. De synergie is compleet dankzij toevoeging van de juiste vitaminen en mineralen zoals magnesium en vitamine K2 en D3. Deze combinatie van stoffen stimuleert de bot aanmaak waardoor je botten weer sterker kunnen worden.

Gewrichten+ is hét antwoord op klachten van stijve gewrichten, de 4 plantenextracten (duivelsklauw, boswelliahars, kurkuma en wilg) dragen bij aan de soepelheid van je gewrichten. Vitamine C zorgt voor voldoende collageen die belangrijk is voor de aanmaak van kraakbeen. Hierdoor kunnen gewrichten
weer versoepelen en kun je blijven bewegen. En dat is precies de bedoeling.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com