Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets
  • Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones
  • Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets
  • Bose introduceert de Wireless QC Noice Cancelling & Wireless Sport headsets Bose introduceert de Wireless QC Noice Cancelling & Wireless Sport headsets
  • Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie Test; The North Face Thermoball Hybrid Hoodie
ladygadgets

Nu ook in Nederland; de Striiv Activity Trackers

Er is goed nieuws voor iedereen die een gezonde(re) leefstijl in het nieuwe jaar op zijn lijst met goede voornemens heeft staan, want Striiv introduceert de Fusion Activity Trackers nu ook in Nederland. Er zijn 3 verschillende trackers die het jou in 2017 makkelijker gaan maken om gezond bezig te zijn.

striiva

Bij Striiv staat een healthy lifestyle voorop. Daarom meten de Fusion-trackers niet alleen je dagelijkse activiteit en je slaapgedrag, maar zijn ook gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname zeer eenvoudig bij te houden door dit te loggen in de handige instant logging-functie. Zo weet je direct of je wel goed geslapen hebt of voldoende water hebt gedronken, en zelfs of je je medicijnen of vitamines niet vergeten bent.

Verbind de tracker met je smartphone en de diagrammen laten je meteen zien hoe gezond je bezig bent. De Striiv Fusion Activity Trackers maken een rondje wandelen, de hond uitlaten of de trap nemen zelfs leuk. Er zijn in Nederland 3 verschillende trackers te koop: de Striiv Fusion Lite, de Striiv Fusion 2 en de Striiv Fusion Bio 2.

Striiv Fusion Lite is een activity tracker met call alerts. Is een gezonde leeftstijl voor jou belangrijk? De Striiv Fusion Lite houdt 24/7 het aantal stappen en slaapgedrag voor je in de gaten, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je voortgang is direct te zien door de tracker te verbinden met je smartphone. En door middel van instant logging slaat hij alles op, zodat je je gezonde gewoontes kunt bijhouden. Zo vergeet je nooit meer je medicijnen en houd je makkelijk bij of je op gewicht bent, of genoeg water gedronken hebt. Dankzij de oproep-alerts zijn gemiste oproepen verleden tijd en zie je direct wie er belt zonder je telefoon uit je tas of zak te hoeven halen. De Fusion Lite wordt geleverd met een zwart polsbandje.

image014

Striiv Fusion 2 is de activity tracker met smartwatchfuncties, met caller ID én app-alerts. Er worden niet alleen het aantal stappen en slaapgedrag bijgehouden, maar is dankzij de smartwatchfuncties ook te gebruiken als afstandsbediening voor muziek op je telefoon. Verder krijg je automatisch reminders voor afspraken en bericht-alerts binnen, en houden de speciale app-alerts je altijd op de hoogte. En heb je extra motivatie nodig? Voeg dan je vrienden toe en deel je vooruitgang. De meegeleverde bandjes in drie kleuren zorgen ervoor dat de Fusion 2 altijd matcht met je sportoutfit. Bovendien gaat de batterij van de Fusion 2 een maand mee.

image016

Striiv Fusion Bio 2, incl. 3 verschillende bandjes, is de activity tracker met een hartslagmeter. Hij heeft dezelfde functies als de Fusion 2 maar hij heeft ook een continue hartslagmeter om je hartslag te registreren en sportprestaties te meten De batterij van de Fusion Bio 2 gaat ruim zeven dagen mee.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?