You are here: Home » Audio & video » Jaybird introducdeert de Freedom Wireless Bluetooth in-ear headset

Jaybird introducdeert de Freedom Wireless Bluetooth in-ear headset

geschreven door Constance

Jaybird lanceert de Freedom Wireless Bluetooth in-ears (oordopjes) in Nederland. Deze 5e generatie in-ears van Jaybird combineert een verfijnde stijl, geweldige sound en verbeterd comfort in de kleinste, meest geavanceerde draadloze in-ears die Jaybird ooit heeft ontworpen.

jaybird

Deze in-ears zijn zowel functioneel, stijlvol als compact en zitten vol premium features. Via de MySound-app kan je daarnaast je eigen ‘sound to Freedom’ personaliseren en opslaan vanaf je favoriete muziekdienst of je eigen BT muziekspeler.

Met Jaybird Freedom krijg je een headset met accenten van geborsteld metaal in een een chique en handzame verpakking. De meeste bluetooth in-ear headphones zijn vaak vervaardigd uit plastic, in verband met de prestaties van het bluetooth-signaal. Jaybird heeft dit opgelost door alle elektronica te verplaatsen naar de drieknops-controller, terwijl er nog steeds acht uur play time overblijft (vier uur play time, met een additionele vier uur dankzij de ‘listen-while-you-charge-clip’). Wanneer je batterij moet worden opgeladen, bevestig je de lichtgewicht oplader terwijl je naar de sportschool rijdt of tijdens je workout. Zo heb je binnen twintig minuten een uur extra play time. Van de sportschool terug naar huis, tijdens een wandeling of op kantoor, Jaybird Freedom zorgt ervoor dat je nooit meer een beat hoeft te missen.

Een van de designstandaarden van Jaybird is de combinatie van drop-free music met zeer compacte producten. Jaybird zet deze standaard door in de Freedom-productlijn. Dat biedt winst voor actieve mensen, omdat de bewegingen die zij maken het signaal tussen telefoon en de Freedom niet verstoren. Jaybird neemt deze en vele andere gebruikssituaties mee bij het ontwikkelen van zijn producten. Jaybird Freedom in-ear headphones er in 4 kleuren: Gold, Carbon (zwart), Blaze (rood) en Ocean (blauw).

fredom-kleuren

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com