You are here: Home » Aveda » Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling

Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik bij Lifestyle Salon Lilou Amersfoort een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. En dat was de Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling. Nu heb ik in een ver verleden ooit eens een chemische peeling gehad (en geloof me, dat was hel) en daarom was ik dan ook benieuwd naar deze peeling/microdermabrasie behandeling.

aveda-behandeling

De Aveda Dual Exfoliation Peel is een unieke, resultaatgerichte, behandeling die verschillende exfoliatie technieken combineert om te zorgen voor een zichtbaar jongere uitstraling van de huid, zonder schadelijke bijwerkingen en zonder de roodheid en gevoeligheid die gepaard gaat met microdermabrasie en chemische peeling en wordt gedaan op basis van natuurlijke plantaardige ingrediënten. Het resultaat geeft direct een zichtbare verbetering in de huidstructuur, een heldere huid met meer reflectie, zachtere uitstraling van fijne lijntjes en rimpels, verfijnde poriën en geeft een frisse jonge uitstraling, kortom de huid straalt meer energie uit.

Voordat je de behandeling krijgt, mag je kiezen uit 4 verschillende Aveda geuren (olie) en de geur die jij kiest wordt tijdens de behandeling regelmatig gebruikt. Ik heb gekozen voor de Rosemary Mint geur, maar de volgende keer zou dat ook een andere geur kunnen zijn, want je kiest jouw geur naar gelang je stemming van de dag. Tijdens de behandeling wordt je gezicht regelmatig verfrist met warme én koude doeken. Dit wordt, voordat de doek op je gezicht en decolleté gelegd wordt, ook verteld maar ik ben tijdens de behandeling in slaap gevallen en dit lukt je echt niet tijdens een  chemische peeling. Ik vond het jammer dat de behandeling voorbij was, zo heerlijk ontspannen heb ik gelegen. En mijn gezicht zag er na afloop heel fris uit, de poriën waren fijner en zelfs nu nog, 1 week later, ziet mijn huid er fris en stralend uit.

En als aanvulling van de Dual Exfoliation Peel heb ik een product uit de nieuwe lijn van Aveda meegekregen; het Tulasara Firm Concentrate dat je het beste kan gebruiken in combinatie met de Green Science Firming Face Creme. De Tulasara lijn bestaat uit 4 producten; de Tulasara Radiant Awakening Ritual kit en de Tulasara Concentrates (Firm, Bright & Calm). Mijn ervaringen ga ik binnenkort met jullie delen.

tulasura

De Tulasara Radiant Awakening Ritual kit bestaat uit de Dry Brushing die dode huidcellen en afvalstoffen afvoert, en de celvernieuwing stimuleert en je huid een mooie gloed geeft. Verder bereidt deze borstel je voor op de Tulasara Radiant Oleation Oil. De olie wordt heel gemakkelijk, na  de massage met de borstel, door de huid opgenomen en is, ondanks dat het een olie, geschikt voor alle huidtypes. Je huid ziet er gelijk stralend en fris uit.

serum-aveda

De Tulasara Concentrates zijn er in Firm, Bright en Calm. Het Firm serum heeft een liftende en verstevigende werking op de huid. Het helpt de  huid te herstellen en revitaliseert de huid voor een stralende en gezonde gloed en helpt de natuurlijke collageen aanmaak te stimuleren voor een stevige, liftende en jonge uitstraling.
Het Bright serum helpt onmiddellijk de stralende gloed van de huid te herstellen en vermindert geleidelijk de zichtbaarheid van donkere vlekjes, verkleuringen en een ongelijkmatige teint. Glucosamine stimuleert de celvernieuwing en verwijdert de dode, dofmakende huidcellen die aan de oppervlakte liggen om de stralende gloed van de huid te herstellen, terwijl het natuurlijk hydraterende vermogen van de huid ondersteund wordt.
Het Calm serum kalmeert de huid meteen en verbetert op lange termijn de weerstand van de huid. Een algen extract helpt roodheid en irritaties op lange termijn zichtbaar te verminderen en kalmeert de gestresste huid kalmeert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com