Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
  • Jules Destrooper opent webshop Jules Destrooper opent webshop
  • Oil & Vinegar webshop Oil & Vinegar webshop
  • Test; Foodelicious Foodbox Test; Foodelicious Foodbox
  • De BANDAJANAS slippers komen eraan! De BANDAJANAS slippers komen eraan!
  • Sandwich lanceert webshop Sandwich lanceert webshop
shoppen

Bastiaan van Schaik presenteert zijn Wenz Favourites

Afgelopen donderdag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de speciale Bastiaan van Schaik Wenz Favourites collectie. En deze show vond plaats op een speciale plek, nl. in het Amsterdamse Loft bij Bastiaan van Schaik thuis.

wenz-bastiaan-van-schaik

Wenz is onderdeel van het Duitse bedrijf Klingel en richt zich voornamelijk op de jonge vrouw vanaf 35/40 jaar, die zich modieus wil kleden, zonder dat ze gelijk een naveltruitje of superkort rokje aan hoeft. En Bastiaan van Schaik (al meer dan 20 jaar styllist) is gevraagd door Wenz om zijn favorieten uit de herfst/wintercollectie 2016/2017 te kiezen. Hij heeft 12 verschillende outfits/stylen samengesteld en hiermee kan je altijd uit de voeten, zoals naar je werk, met vriendinnen shoppen, of een avondje uiteten.

Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op de geweldige leren legging (in zwart of beige), het lammy jack en de must-have van deze winter; een leren bikerjack.

Wenz.nl heeft tevens ook een aantal bekende merken haar collectie zitten, zoals Asics, Chantelle, Betty Barclay, Joop en Gabor. En behalve dameskleding en -accessoires kan je bij Wenz ook terecht voor woonaccessoires en herenkleding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?