Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Vlieland; Ibiza in de Waddenzee

Wist je dat Nederland haar eigen ‘Ibiza’ heeft? Het ultieme Ibiza-gevoel,met een mix van ontspanning, fun en luxe, krijg je als je op Vlieland in Badhotel Bruin verblijft. De eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers kennen het eiland als geen ander en nemen de gasten graag mee naar de verborgen pareltjes van dit eiland, en in en om het hotel.

image001(1)Badhotel Bruin heeft verschillende kamers; zoals de luxe Hästens suite, familiekamers, appartementen of een charmante basicroom. En topchef Robert Buurma van restaurant Bravoure in Badhotel Bruin staat dagelijks voor je klaar klaar met gastronomische verassingen en voor wie de volgende dag ‘gezond’ wil doen kan genieten van een  suikervrije hightea in de Riviera Lounge. Regent het, of wil je na een dagje ‘outdoor’ tot rust komen, geniet dan van de Wellness ruimte van het hotel met sauna, zwemspa, zonnebank, jacuzzi en relax ruimtes.

 

Wat kan je allemaal doen, behalve luieren op het strand? Naast de bekendere activiteiten zoals de Vliehors Express en paardrijden door de duinen zijn er ook minder bekende en veel bijzondere to do’s die deze eilandvakantie onvergetelijk maken. Zoals een romantisch diner in de vuurtoren (op aanvraag), een bezoek aan Podium Vlieland met film, festival, muziek, theater of cabaret en een excursie middenin de nacht waarbij onder de sterrenhemel uitleg gegeven wordt over de dynamische natuur en in de zomermaanden kan je ook parachute springen boven Vlieland.

En natuurlijk verlaat je Vliebiza niet zonder even lekker geshopt te hebben, zoals de armbandjes van Words from the Heart. Hierop staan speciale Vlieland teksten zoals “Breng gedachten vol verlangen naar het lege stille strand, schrijf ze duizend stille malen tussen duizend korrels zand.” Maar ook de Island-bracelets van Vlieland zijn een blijvende herinnering aan het eiland. De zilveren en vergulde gouden muntjes met een uitsnede in de vorm van het eiland is verkrijgbaar in de kleuren zwart, lichtroze, paarsrood, oranje, geel en blauw.

vlieland island bracelets

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?