Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl Koop je nieuwe lamp online bij Directlampen.nl
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse  picknick IKEA lanceert de SOMMAR 2016 collectie voor een zomerse picknick
  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
  • Heer Zadel Fietszadels Heer Zadel Fietszadels
  • IKEA steunt Earth Hour IKEA steunt Earth Hour
ladygadgets

Bike Balls fietslicht

Je wil, als fietser, in het donker en schemer goed gezien worden. En dat kan met de lichtgevende Bike Balls, ofwel fietsverlichting in de vorm van testikels, en deze maak je vast aan de onderkant van je zadel.

BikeBalls

De Bike Balls zijn voorzien van LED licht en bungelen heen en weer, waardoor ze extra opvallen. De fietslamp is aan en uit te zetten door zachtjes in de Bike Balls te knijpen. De siliconen Bike Balls zijn voorzien van opvallend rozerood LED licht met vervangbare batterijen. Het Bike Balls fietslicht kan veilig aan het zadel worden bevestigd met 2 sterke banden zodat niemand je verlichting kan stelen. De Bike Balls kunnen echter ook zo worden vastgemaakt dat de fietser ze er na iedere ritje eenvoudig af kan halen en mee kan nemen.

De Bike Balls zijn ontworpen door een Canadees ontwerp duo dat via het crowdfunding platform Kickstarter het concept op de markt konden brengen. Het Nederlandse Gadgy.com hielp de Canadezen bij de ontwikkeling en brengt het nu op de Nederlandse markt.

bike-balls uit

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?