You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Bike Balls fietslicht

Bike Balls fietslicht

geschreven door Constance

Je wil, als fietser, in het donker en schemer goed gezien worden. En dat kan met de lichtgevende Bike Balls, ofwel fietsverlichting in de vorm van testikels, en deze maak je vast aan de onderkant van je zadel.

BikeBalls

De Bike Balls zijn voorzien van LED licht en bungelen heen en weer, waardoor ze extra opvallen. De fietslamp is aan en uit te zetten door zachtjes in de Bike Balls te knijpen. De siliconen Bike Balls zijn voorzien van opvallend rozerood LED licht met vervangbare batterijen. Het Bike Balls fietslicht kan veilig aan het zadel worden bevestigd met 2 sterke banden zodat niemand je verlichting kan stelen. De Bike Balls kunnen echter ook zo worden vastgemaakt dat de fietser ze er na iedere ritje eenvoudig af kan halen en mee kan nemen.

De Bike Balls zijn ontworpen door een Canadees ontwerp duo dat via het crowdfunding platform Kickstarter het concept op de markt konden brengen. Het Nederlandse Gadgy.com hielp de Canadezen bij de ontwikkeling en brengt het nu op de Nederlandse markt.

bike-balls uit

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com