You are here: Home » Beauty » Handige tips voor een lange vliegreis

Handige tips voor een lange vliegreis

geschreven door Constance

Testman en ik zijn naar Rome gevlogen maar ik heb hieronder een aantal handige reistips op een rijtje gezet als je een lange vliegreis (of autotrip gaat) maken, want dat wil je natuurlijk zo aangenaam mogelijk doen.

swiss-alps-cellular-mist

Een van de belangrijkste dingen is vooral comfortabele kleding, dus geen jeans, maar draag een lekkere losse (linnen of tricot) broek en een comfortabel shirt of blouse. Neem ook een lekkere sjaal en/of vestje mee en doe een paar sokken aan. (Dat helpt tegen koude voeten en ook evt. tocht van de airco.) Verder neem ik zelf altijd een oogmasker en oordopjes mee (om te kunnen slapen) en zorg voor een goede hand-, oog- en dagcrème en een lippenbalsem. Verder heb ik ook  La Colline Swiss Alps Cellular Mist bij me, en dit is een o-zo-fijne en handige gezichtsspray die je huid hydrateert,  kalmeert en verzacht en je een fris gevoel geeft.

Natuurlijk is bekend dat je veel water moet drinken, maar wissel dit ook eens af (als je het lekker vindt tenminste) met een glas tomatensap. In tomatensap zitten veel anti-oxidanten en geeft net even een wat stevige ‘bite’, en heeft maar heel weinig calorieën. En vermijd het drinken van koolzuurhoudende dranken want daar zwelt je buik ontzettend van op en krijg je meer last van je darmen.

En probeer in het vliegtuig al het dag- en nachtritme over te nemen van de bestemming waar je naar toe vliegt, dan heb je minder last van het tijdsverschil.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?