Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit
  • Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen
  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
shoppen

Weleda Eerste Hulp Set

Het is natuurlijk niet de bedoeling om ziek te worden tijdens je vakantie, of last te krijgen van kwaaltjes. Maar mocht dit toch het geval zijn, dan kom je al een eind op weg met de Weleda Eerste Hulp Set.

weleda eerste hulp set

In deze set zitten een 3-tal crèmes voor allerdaagse zaken zoals een schrale huid, gevoelige spieren of een insectensteek, en daarmee hoef je niet gelijk naar de dokter. Om je lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke herstelproces heeft Weleda een aantal gezondheidsproducten ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Zo heb je in één keer voor (bijna) elk spier- of huidkwaaltje de 100% natuurlijke oplossing in huis.

De eerste hulpset bevat: Calendula zalf 25 gr bij ruwe schrale of gesprongen huid, Arnica Zalf 25 gr bij gevoelige en stijve spieren en Urtica Zalf travelsize bij zonnebrand en insectensteken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?