You are here: Home » Een muzikale Moederdag met Sony

Een muzikale Moederdag met Sony

geschreven door Constance

Speciaal voor Moederdag heeft Sony een aantal handige en mooie audioproducten geselecteerd, zoals een kleurige headset of een draadloze speaker.

Het binnenkort weer Moederdag (zondag 8 mei as.) en is het dan niet leuk om eens met iets anders aan te komen dan het eeuwige luchtje? Sony gaat je hierbij helpen want zij hebben een aantal mooie producten voor je waarmee je je moeder, vrouw of vriendin kan verwennen.

sony sxs-s11

 

Speaker SRS-X11 is klein en past daarmee in bijna (elke) handtas, want door het compacte, kubusvormige formaat van 6 x 6 x 6 cm is de SRS-X11 een van de kleinste draadloze speakers in zijn serie. Via de ‘Speaker Add’-functie is het zelfs mogelijk twee SRS-X11 speakers aan elkaar te koppelen. Tevens gaat de speaker maar liefst 12 uur mee door de ingebouwde oplaadbare batterij. Met de meegeleverde trendy polsriem kan de speaker overal mee naartoe en hij is er in de kleuren zwart, wit, rood, roze en blauw.

sony h.ear in wireless

 

De headset h.ear in is een in-ear headphone met Bluetooth en comfortabele nekband. Dit nieuwe model van Sony laat je op een comfortabele manier naar je muziek luisteren door middel van het innovatieve design. Er kan moeiteloos verbinding worden gemaakt met Bluetooth zodat er muziek gestreamd kan worden vanaf een smartphone of mp3-speler. Met een batterijlevensduur van 7,5 uur levert de h.ear in urenlang luisterplezier. De h.ear in Wireless headset beschikt over een ingebouwde microfoon en HD-spraakondersteuning voor handsfree bellen met een smartphone. Alle h.ear modellen zijn er in 5 opvallende kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink.

h.ear on

De h.ear on-hoofdtelefoon ziet er niet alleen stijlvol en aantrekkelijk uit maar is ook nog eens comfortabel en natuurlijk geniet je van de hoogwaardige audiokwaliteit. Hij gaat ook nog eens gemakkelijk mee op reis dankzij de bijgeleverde draaghoes en het innovatieve opvouwmechanisme. De h.ear on is, net als de h.ear in verkrijgbaar in vijf trendy kleuren.

h.ear go

Met de h.ear go geniet je thuis en onderweg van hoogwaardig geluid en het is ook nog eens ’s werelds kleinste draadloze speaker met hi-res audio kwaliteit. Dit model geeft een krachtig geluid dankzij een innovatieve hi-res speaker van 35 mm en ondanks het compacte formaat zijn de h.ear go-speakers uitgerust met DE EXTRA BASS-functie voor het leveren van diep, krachtig basgeluid.

Deze speaker heeft verschillende connectiviteitsfuncties waaronder Google Cast, Spotify Connect en Sony Multi-room via de SongPal-app. Iedere moeder kan hierdoor eenvoudig verbinding maken met een smartphone of tablet via Wi-Fi, Bluetooth en NFC. En met een accuduur van 12 uur is de h.ear go ook onderweg uitstekend inzetbaar en hij is er in 5 verschillende kleuren.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com