You are here: Home » Accessoires » The North Face lente/zomer collectie 2016

The North Face lente/zomer collectie 2016

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik bij de presentatie van de The North Face lente/zomer collectie 2016 geweest. En The North Face laat, met deze collectie, duidelijk zien dat outdoor- en trainingskleding absoluut niet meer saai en suf hoeft te zijn. Voor dit seizoen ligt de nadruk op de Mountain Atletics en Ultra Series. En ik ga ook kleding en schoenen voor je testen, dus die review volgt nog.

the north face

Mountain Atletics richt zich in het bijzonder op indoor- en outdoortraining waarbij The North Face je ook nog eens met je training helpt, dmv. speciale trainingsapps. De kledinglijn bestaat verschillende modellen t-shirts, singlets, shorts, broeken en sweaters. En je kan kiezen uit verschillende kleuren, zoals roze, peach en paars en grijs en je kan deze natuurlijk heel goed met elkaar combineren.

Ik krijg zelf van The North Face het Dynamix Shirt in peach). Het materiaal van dit shirt is lekker snel droog, en de naden zijn plat gestikt waardoor je geen irritatie krijgt tijdens je workout. Verder valt het shirt soepel om je lijf en de achterkant is langer dan de voorkant, waardoor je ‘buikje’ niet gelijk zichtbaar is als je je armen uitstrekt. Verder ga ik ook aan de slag met de LiteWave Ampere Shoes, en het fijne aan deze schoenen is dat je ze indoor én outdoor kunt gebruiken, maw. in zowel de sportschool als tijdens je bootcamp. En je enkels zitten stevig in de schoenen en ook je tenen zijn goed beschermd door de speciale ’toe cap’.

ampere light

 

De Ultra Series richt zich echt op outdoor sporten, zoals hiken en trailrunning. Want met deze sporten en activiteiten heb je andere schoenen nodig dan bij outdoortrainingen. Je kan kiezen voor een hoog of laag model (hiking) en uit 8 verschillende trailrunning schoenen waarvan de Ultra MT Goretex zelfs geschikt is voor de meest extreme vorm van trailrunning.

ultra mt goretex

Tenslotte ga ik nog de Thermoball Hybrid Hoodie testen. Dit is een jack dat perfect is, als het net nog even iets te fris om zonder jas te gaan trainen, en natuurlijk ook als je voor en na je workout in de sportschool naar huis fietst.

hoodie

En kan je wel een extra steuntje in de rug gebruiken om je doel te gebruiken, download dan de speciale Mountain Athletics app (alleen voor iOs) waarbij je kan kiezen uit oa. klimmen, hardlopen, skiën en fitness.

mountain athletics app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com