You are here: Home » Accessoires » Mail & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection

Mail & Win; GooischeFrutsels Style & Go Collection

geschreven door Constance

Een paar maanden geleden zijn we gestart met de Lifestylelady.nl prijsvraag ism. GooischeFrutsels Style & Go Collection. En nog steeds maak je kans op een van de prijzen, zoals een outfit bestaande uit een top, een armband en een ketting (twv. euro 100,00) maar ook op de geweldige hoofdprijs.

gooische frutsels

De super hoofdprijs wordt uitgereikt, als de GF Facebook 2000 likes heeft. En dan win je een outfit bestaande uit een top, broek, een armband en een ketting (twv. euro 250,00) en ook wordt de winnares uitgenodigd in de showroom van GooischeFrutsels en krijgt een persoonlijke styling door Ingrid Schuringa (ontwerpster en eigenaresse van GooischeFrutsels).

Jullie kennen GooischeFrutsels als sieradenmerk, maar dit Nederlandse bedrijf is recentelijk gestart met een nieuwe kledinglijn; de Style & Go Collection en deze sluit perfect aan bij de GF sieraden. De GF sieraden zijn gemaakt van leer, roestvrij staal en natuurlijke materialen en worden, met de hand, in Nederland gemaakt.

De Style & Go Collection wordt in Europa geproduceerd bij kleine familiebedrijven want GF vindt het belangrijk te weten wie haar kleding produceert, onder goede omstandigheden en met liefde voor het vak.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze prijzen? ‘Like’ de FB pagina van GooischeFrutsels, en geef antwoord op deze vraag; ‘Waar worden de sieraden van GooischeFrutsels in Nederland gemaakt?’ En stuur een mail, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestyle nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Dientjuh Jansen 9 november 2015 - 05:50

wauw wat een geweldige super actie ! en een hele mooie nieuwe kledinglijn style & go ! doe heel graag mee

Reageer
Anita Hubert 14 februari 2016 - 16:49

Ik neem aan in Het Gooi

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com