You are here: Home » Accessoires » Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer

Een vloerkleed geeft je huis meer sfeer

geschreven door Constance

Het voorjaar is bij ons thuis altijd de periode om de binnenboel een opfrisser te geven en ons interieur aan te passen.

vloerkleden

 

Nu gaat niet iedereen elk jaar een compleet nieuwe inrichting (bank, eettafel, fauteuil) aanschaffen, maar met accessoires kan je heel veel doen. Zo geven nieuwe gordijnen je huis al een hele nieuwe sfeer en hetzelfde geldt voor verlichting. Een grote hanglamp boven je tafel of een mooie schemerlamp in je favoriete leeshoekje doet al wonderen en dat geldt eveneens voor een paar groene planten in robuuste potten.

schapenvacht

Maar vloerkleden zijn een van de meest onderschatte woonaccessoires waar je heel veel mee kan doen. Testman en ik hebben op onze witte houten vloer een kleurig handgeknoopt kleed gelegd en ineens was het huis ‘af’ en kreeg de woonkamer veel meer sfeer.

sisalkleed

Zo is het bekende schapenvacht niet alleen ideaal voor op de vloer, maar deze misstaat absoluut niet in de ’terug-van-weggeweest’ retro rotan stoel.  Het sisalkleed is er niet alleen in natuur tinten, maar ook in groen, blauw en rood waardoor dit kleed het perfect doet in je slaapkamer of studentenkamer.  Maar niet alleen kan je binnenshuis je woonkamer opfleuren met een vloerkleed, want er zijn ook speciale ‘outdoor’ kleden die bij uitstek geschikt zijn voor je balkon en/of terras of buitenkeuken. En denk niet alleen aan vierkant of rechthoekig model, want juist een rond vloerkleed is net een tikje speelser.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar deze vloerkleden.

buitenkleed

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com