Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
shoppen

Update essence lente/zomer 2016

Vanaf half februari as. lanceert essence (exclusief bij Kruidvat en Trekpleister)  haar nieuwe lente/zomer make-up collectie. essence staat voor trendy, uniek, hoge kwaliteit en met een duidelijk NEE tegen dierproeven. Innovatieve producten, de meest fashionable kleuren van het seizoen; essence gaat niet alleen om er goed uit te zien, maar ook om je goed te voelen!

essence preview

Vanaf half februari zal het lente/zomerseizoen extra aantrekkelijk worden met veel must-have producten in het essence assortiment. Het komende seizoen wordt kleurrijk, maar ook nude, pastel en smokey looks krijgen een nieuwe invulling. Een van de grootste trends is wit in al zijn facetten. Als eyeliner, oogschaduw of op je nagels. De lente/zomer highlights variëren van mascara’s voor extreem volume tot glossy lipbalms die je lippen verzorgen. Van combinatieproducten voor een perfecte teint tot nieuwe it-nagellakken in trendy, lichte nuances, gewaagde kleuren en met nieuwe metallic effecten.

Ogen;
-I ♥colour intensifying eyeshadow base. Deze primer maakt als oogschaduwbasis elke oogschaduw nog helderder, kleurintensiever en extra langhoudend. De crèmige textuur is zachtroze en kan ook alleen gedragen worden en gaat niet in je oogplooi zitten.
-dip eyeliner/dip eyeliner waterproof zorgt voor strakke lijnen is gemakkelijk aan te brengen. De nieuwe dip eyeliner maakt verschillende eyeliner-looks mogelijk. De diepzwarte textuur biedt perfecte dekking, blijft lang zitten en is ook verkrijgbaar in een waterproof versie.


-2 in 1 eyeshadow & liner; is het een oogschaduw of eyeliner? Het is beide. De textuur is gemakkelijk aan te brengen als eyeliner en kan ook gebruikt worden als oogschaduw (in 6 kleuren). Naturel of intens, het maakt niet uit, alles is mogelijk met de 2 in 1 eyeshadow & liner. In it-kleuren als zwart, nude en mauve met matte, glinsterende of satijnen effecten.

04 you're the greytest
-the velvets eyeshadow hebben een zachte, bijzonder soepele textuur en is er in kleuren als nude, bordeaux of grijs. Er zijn 9 verschillende kleuren.
-liquid ink eyeliner is er in 2 “darks“ in de tinten paars en grijs met een metallic effect.
-forbidden volume mascara/forbidden volume rebel mascara geeft dramatisch volume zonder klontjes. De conische vezelborstel van de forbidden volume mascara creëert ongelooflijk volumineuze wimpers, met slechts een streek. De “rebel” versie zorgt direct voor nóg meer intens volume dankzij het speciale design van de vezelborstel met afwisselend kortere en langere vezels.
-forbidden volume false lash mascara topcoat geeft het valse wimper-effect. De textuur bevat zwarte vezeltjes en gebruikt worden over elke mascara heen. Een cool combinatie product, ook te gebruiken met de twee forbidden volume mascara’s, voor een intens, dramatische look.

open
-rock’n’doll mascara heeft een licht gebogen vezelborstel volume. Hij bereikt elke individuele wimper, om de ogen te openen voor ongelooflijk gekrulde, prachtige wimpers.
-superfine eyeliner pen waterproof is een precisiepen met een extreem dunne applicator met een vilten punt om zowel dunne als brede eyeliner stijlen te creëren. Blijft langer zitten dan ooit tevoren dankzij de waterprooftextuur.

03 soft browny brows open
-eyebrow gel colour & shape vormt en accentueert je wenkbrauwen perfect. De gel biedt een prettig gevoel, poederachtig effect en langdurig resultaat. Verkrijgbaar in een kleur die past bij de meeste wenkbrauwen, natural brown.

Lippen;

ess. glossy stick lip colour
-glossy stick lip colour/velvet stick matt lip colour, je gebruikt de glossy sticks voor een glanzende finish of de velvet sticks voor een mat-zijden resultaat (beide in 5 kleuren). Een zachte textuur en hoge dekking samen in een praktisch mini-formaat, en dankzij de grote tip makkelijk en snel aan te brengen. Je hebt keuze uit subtiele en intense kleuren als licht roze, fuchsia en bessenrood.

02 rasperry kiss
-glossy kiss lipbalm hebben een ultralichte, verzorgende formule. Ze geven de lippen een prachtige glans en hebben verschillende lekkere fruitsmaken. De tube (in 4 kleuren) heeft dezelfde kleur als de balm en de kleur van de kuslippen zegt iets over de fruitsmaak.
-prettifying lip oil is een balm met jojoba olie voor intens gehydrateerde lippen. De lichte, niet plakkende textuur zorgt voor een subtiel gekleurde glans in roze, rood of abrikoos.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?