You are here: Home » Beauty » Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil

Test; Mádara Cosmetics Deodorant & Facial Oil

geschreven door Constance

Er zijn een aantal beautymerken (mede door het testen van de producten) waarvan ik fan geworden ben en 1 daarvan is Mádara Cosmetics. En alle producten bevatten alleen gecertificeerde biologische ingrediënten, en zijn de verpakkingen recyclebaar; hoe groen wil je het hebben?

radiant oil

Een paar weken geleden heb ik kennis gemaakt met de oprichtster van Mádara Cosmetics; Lotte. Tijdens haar presentatie stelde zij de vraag hoeveel dames er ‘facial oil’ gebruikten en dat waren er een paar. Nu kende ik facial oil wel maar ik had altijd visioenen van olie die niet goed uitsmeerde en ervoor zorgde dat je huid de hele dag glom en er vettig uitzag.

Daarom was ik erg nieuwsgierig naar de Mádara Cosmetics Facial Oil serie. Er zijn 3 verschillende types; Age Recovery Organic Facial Oil, Radiant Energy Organic Facial Oil en Soothing Hydration Facial Oil.

age oilsoothing oil

De Age Recovery Organic Facial Oil is een krachtige anti-age herstelbehandeling met 10 zeldzame regenererende droge oliën diep verjongt en herstelt de vermoeide huid. Zeer effectief voor mensen met een vermoeide huid, lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken, littekens, droge huid, gevoelige huid. De Soothing Hydration Facial Oil is een vochtinbrengende en rustgevende elixer van 8 unieke voedende droge oliën die de huid direct voorzien van hydratatie, elasticiteit en comfort. De olie is ideaal voor iedereen met een droge, vochtarme, trekkerige of kwetsbare huid. Gaat bovendien fijne lijntjes, schilfering, irritatie en droge plekken tegen. De Radiant Energy Facial Oil bevat een mix van 9 verzorgende oliën die snel intrekken en de huid een jeugdige gloed geven en speciaal voor iedereen met een doffe, vermoeide huid, bij gebrek aan glans, elasticiteit of stevigheid van de huid, en bij de eerste tekenen van veroudering.

Ik heb zelf de Radiant Energy Facial Oil getest, in combinatie met de Estée Lauder New Dimension producten, maar ook zonder een ander product. En ik ben helemaal ‘om’ want ik zie echt verschil als ik een crème in combinatie met of zonder de Facial Oil gebruik. Want met de olie (ik meng een paar drupjes van de olie door de crème of serum heen) heeft mijn huid gelijk een mooie egale tint en glanst heel natuurlijk. En als ik alleen de olie (bijv. ’s avonds voor het slapen gaan) gebruik dan trekt ie gelijk in en voelt mijn huid heel zacht aan. En je hebt maar heel weinig nodig want de olie smeert heel goed uit.

madara_bio-active_deodorant

Mádara Cosmetics heeft 2 verschillende deodorants; de Bio-Active en de Herbal Deo. Testman is aan de slag gegaan met de Bio-Active variant. Dit is een aluminium-vrije deo met een mix van antibacteriële palmarosa essentiële oliën en plantenextracten. De deodorant is verzorgend en verzacht en blijft bovendien langdurig fris zonder de natuurlijke functies van het lichaam te verstoren. Hij vindt dat deze deodorant heerlijk ruikt en ook ervoor zorgt dat je hele dag fris én droog blijft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com