Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

ladygadgets

TAG Heuer lanceert het TAG Heuer Connected horloge

Het Zwitsere horlogemerk TAG Heuer heeft, ism. Intel en Google, het TAG Heuer Connected horloge geïntroduceerd en heeft een internetverbinding, Intel Inside en Android Wear. Verder is dit ook een model dat perfect door vrouwen te dragen.

tag heuer rood

De TAG Heuer Connected is ontworpen volgens de stijl van de Carrera-collectie en is leverbaar met horlogebanden in 6 verschillende kleuren: rood, blauw, wit, oranje, groen en geel. En kan je kiezen uit 3 verschillende ‘digitale wijzerplaten’, allemaal levensechte weergaves van conventionele wijzerplaten. Binnenkort komen er via de TAG-Heuer-app (via de Google Play Store), nog meer digitale wijzerplaten beschikbaar.

De TAG Heuer Connected ziet er in alle opzichten uit als een écht horloge: de digitale wijzers en de wijzerplaat zijn altijd zichtbaar. Op 12, 6 en 9 uur zitten chronograaf wijzerplaten waarop informatie van apps wordt weergegeven. Raak een van die kleine wijzerplaten aan en de gewenste informatie verschijnt op het volledige scherm. Alle apps, snelkoppelingen en notificaties zijn te gebruiken maar de wijzerplaat houdt de ‘horloge’ klassieke uitstraling.

tag  heuer oranje

In het horloge vind je ondersteuning voor Bluetooth, Wi-Fi en 4GB geheugen. Het waterbestendige horloge, dat draait op Android Wear, heeft een saffierkristallen touchscreen, de modernste lithium-accu (goed voor een hele dag gebruik en op te laden met een draadloze contactlader)en een minuscule microfoon voor Google Voice Control. Het horloge kan eenvoudig worden gesynchroniseerd met iedere smartphone die draait op Android (vanaf 4.3) en iOS (vanaf 8.2). Het is echter niet nodig om de Connected voortdurend aan een smartphone te koppelen: zolang er Wi-Fi is, is er ook verbinding met de cloud. Bovendien zijn er al duizenden apps voor het horloge beschikbaar, waaronder met de stem bestuurde Google-klassiekers zoals Google Translate en Google Maps.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?