Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland
  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Opening TK Maxx winkels in Nederland Opening TK Maxx winkels in Nederland
  • UGG Home Collection bij van den Assem UGG Home Collection bij van den Assem
  • Test; Foodelicious Foodbox Test; Foodelicious Foodbox
shoppen

TK MAXX Eindhoven is geopend

Sinds vandaag kan Nederland gaan shoppen bij TK MAXX. In Eindhoven (winkelcentrum De Heuvel) is het 1e filiaal van TK MAXX geopend. En volgende week volgt Rotterdam.

tk maxx eindhoven

Natuurlijk heb ik, als echte TK MAXX fan, alvast een kijkje mogen nemen in de TK MAXX store in Eindhoven. De winkel bestaat uit 2 verdiepingen; de damesmode, -schoenen, -accessoires, koffers, cosmetica en huidverzorging vind je op de begane grond en op de benedenverdieping kan je terecht voor herenkleding, -schoenen, -accessoires, speelgoed, kinderkleding, -schoenen, woonaccessoires en linnengoed.

En in de Eindhovense en het Rotterdamse filiaal hebben beiden ook de Gold Label afdeling. Op de Gold Label afdeling vind je high-end designer’s kleding, schoenen en accessoires, zoals Celine, Diane von F├╝rstenberg en Moschino. (Maar dat kunen natuurlijk morgen, volgende week of over 2 maanden andere merken zijn.)

missoni sjal

En ik heb natuurlijk weer met 2 tassen vol het pand verlaten. Ik heb 2 woonplaids, een Missoni sjaal en doosje met 6 verschillende gekleurde veters (voor Testman), een Maidenform slip en paar Chelsea boots van Steffen Schraut gekocht.

chelsea boots
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?