You are here: Home » Accessoires » Jo Malone London Christmas Collection 2015

Jo Malone London Christmas Collection 2015

geschreven door Constance

Elk jaar heeft Jo Malone London een speciale Christmas Collection en dit jaar zitten er een aantal items in de collectie die mij doen watertanden, want ze zijn echt fantastisch.

Jo Malone London Limited Edition Advent Calender (dicht) 325 Euro

Allereerst is er de Jo Malone London Adventskalender; je krijgt vanaf 1 december t/m 24 december elke dag een speciaal Jo Malone cadeau zoals Colognes en Body Crèmes. En deze zitten verstopt achter kleine deurtjes in het speciale ‘Jo Malone huis’.

Jo Malone London Christmas Cracker 40 Euro

Ik vind ook de typisch Engelse Christmas Cracker een geweldig cadeau voor onder de boom. In de cracker zit een Pine & Eucalyptus Home kaars, Mimosa & Cardamom Body & Hand Wash, Lime Basil & Mandarin Body Crème en de Pomegranate Noir Cologne.

Jo Malone London Christmas Ornaments 25 Euro

En mijn 2 andere favorieten zijn de Jo Malone Kerstbal en daarin zit een English Pear & Freesia Cologne en een Nectarine Blossom Honey Body Crème en Cologne Intense Collection.

Jo Malone London Cologne Intense Collection 109 Euro

Natuurlijk zijn er nog veel meer fijne, geurige Kerstcadeaus en je kunt deze collectie kopen bij de Jo Malone London winkels bij de Bijenkorf in Den Haag en Amsterdam of het Douglas filiaal in Maastricht en online.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?