You are here: Home » Accessoires » Test; Thule Pack ’n Pedal Basket

Test; Thule Pack ’n Pedal Basket

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag ben ik bij Thule en Case Logic op bezoek geweest en ik ben weer helemaal up-to-date vwb. de nieuwste trends op het gebied van cases, rugzakken maar ook fietstassen en andere accessoires. Thule richt op outdoor terwijl Case Logic de scholier, student en zakenman en -vrouw wil ‘verwennen’. Ik heb een aantal Thule en Case Logic artikelen mee naar huis gekregen en deze ga ik de aankomende tijd testen.

thule-fietsmand

Ik begin mijn test met de Thule Pack ’n Pedal Basket, en dit is een fietsmand die je zowel voorop als achterop je fiets kan bevestigen. De Basket is lichtgewicht en je kan er gemakkelijk 1 grote of 2 kleine boodschappentassen in kwijt.

De Pack ’n Pedal Basket kan je vastmaken aan de speciale bevestigingsplaat/rails van de Thule fietsendrager maar ook op elke standaard bagagedrager.

thule pack 'n basket

Nu heb ik zelf een Batavus e-Bike en ik ben dan ook reuze benieuwd of ie ook op mijn bagagedrager, achterop mijn fiets, past en hoe gemakkelijk de boodschappenmand te bevestigen is. Volgende week volgt de test.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Thule fietsmand Pack 'n Pedal - Lifestyle.blogo.nl 6 augustus 2016 - 18:21

[…] ruim een week rond met de Thule Pack ’n Pedal fietsmand op mijn e-Bike. Ik wilde de mooi Pack ’n Pedal Basket graag op mijn e-Bike installeren aangezien de meeste e-Bikes bredere bagagedragers hebben en ook […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com