Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
shoppen

Bobbi Brown Face Mist

Bobbi Brown heeft een nieuw huidverzorgingsproduct aan haar bestaande assortiment toegevoegd, nl. een Face Mist.

bobbi brown face mist

De Bobbi Brown Face Mist is een multifunctioneel product dat in elk make-up tasje thuis hoort. De Face Mist, op waterbasis, zorgt ervoor dat je make-up op zijn plaats blijft zitten en het verfrist, voedt en kalmeert de huid; dit dankzij vitaminen en botanische extracten. Je kunt de Face Mist ook perfect gebruiken op een warme dag, je huid voelt dan gelijk weer fris aan en wordt gelijkertijd ook gehydrateerd. Cafeïne, kamille, komkommer en groene-thee-extracten helpen om je huid te kalmeren, terwijl de ultrafijne mist elke make-up look een gezonde gloed geeft. Voor de beste resultaten houd je de fles op arm-afstand en bestuif de mist dan lichtjes over je gezicht.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?