Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Je badlaken waait niet meer weg

Een van de meest irritantste dingen, althans vind ik, is dat tijdens een lekkere stranddag je badlaken van je ligbed wegwaait. En nu er warme dagen aankomen, heb ik een 3-tal mogelijkheden op een rijtje gezet waarmee je badlaken geheid blijft liggen.

hold-your-towel, band voor je badlaken

Allereerst een oude bekende, nl de Hold-YT (Hold Your Towel). Dit is een losse band, in verschillende kleuren en teksten, die je eenvoudig over je rugleuning schuift. En uit ervaring weet ik dat de Hold-YT de Caraïbische wind met gemak trotseert.

boca clips, clip voor je badlaken

Een ander mogelijkheid, die je kan tegenkomen op Aruba, Bonaire en Curacao, zijn de Boca Clips. Met deze clips zet je je handdoek, aan de bovenkant van je ligbed of strandstoel vast.

beachsheet op strand

En tenslotte is er nog de Beachsheet. Dit is een badlaken gemaakt van 100% velours badstof, 210 x 80 cm. groot. En door dit grote formaat past ie om elk ligbed. Je zet deze handdoek dmv. de elastische banden aan de onderkant van de handdoek.

beachsheet onderkant, badlaken met band
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?