Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
shoppen

Kruidvat lanceert Spa Secrets

Vanaf 4 juni as. introduceert Kruidvat ‘Spa Secrets’ en dit is een luxe spa & wellness verwenlijn die geïnspireerd is op de badrituelen uit Japan, Bali en Marokko; ‘Schatten van Marokko, Tradities uit Japan en Wonderen van Bali’. Verwen je huid met verzorgende ingrediënten als rozenextracten, arganolie en de frangipani bloem.

image-2015-05-29(3)

De Schatten van Marokko serie bestaat uit een shower foam, shower cream, sugar body scrub, body oil en hand cream, en is geïnspireerd op het hammam schoonheidsritueel. Dit is een intensief reinigend ritueel met rijk verzorgende oliën en verfijnde bloemenextracten. Arganolie bijvoorbeeld, wordt als reinigingsproduct gebruikt, waarmee ze het gezicht, lichaam en de handen verzorgen en beschermen tegen de gure wind en felle zon. Rozenwater is mild en van oudsher bekend om de kalmerende en verzachtende werking op de huid. Beide ingrediënten, verwerkt in de ‘Schatten van Marokko’, reinigen en verzorgen de huid diep en laten een sensuele, oosterse geur achter. De shower foam geeft een heerlijke douchesensatie met de heerlijke gel die direct verandert in een weelderig schuim. De sugar body scrub bevat natuurlijke oliën die de huid optimaal verzorgen, verzachten en laten stralen. De body oil is ideaal voor de extra droge huid. Deze trekt snel in en voelt onmiddellijk zijdezacht aan. De rijke handcrème verzorgt droge handen en maakt de huid zijdezacht dankzij de vochtinbrengende eigenschappen van arganolie.

image-2015-05-29(1)

Tradities uit Japan is een serie die geïnspireerd is op het badritueel dat de ziel reinigt en bevat verschillende verzachtende en herstellende eigenschappen. Het Japanse bad ‘The Yu’ is een traditioneel ritueel bij de geisha’s om de ziel te zuiveren met vele verzachtende en ontspannende eigenschappen voor het lichaam. Speciaal voor de zintuigen voegen zij essentiële oliën en bloemblaadjes aan het badwater toe. Hierbij zijn lotusbloem en bamboe traditionele ingrediënten die de huid verfijnen. In de collectie zit een shower foam, shower gel, jelly body scrub en een body lotion, allemaal met een verkwikkend en fris parfum. De jelly body scrub is verrijkt met natuurlijke luffa, dit zijn gedroogde vruchten van de luffa-plant en worden gebruikt als scrub om dode huidcellen op milde wijze te verwijderen.

Spa Secrets Bali

‘Miracles of Bali’ is geïnspireerd op de geheimen van de kuuroorden op de mooiste tropische eilanden van Bali. Ontdek het Lulur-schoonheidsritueel van Balinese prinsessen, dat gericht is op het herstellen van innerlijke harmonie door het lichaam te vitaliseren en voeden. Lulur is al duizenden jaren lang het reinigingsritueel voor toekomstige bruiden op Bali: vanaf veertig dagen voor de bruiloft wordt het lichaam dagelijks geëxfolieerd voor een gezuiverde, zachte en stralende huid. Het geheim zit ‘m in de perfecte balans van tropische ingrediënten uit Bali. Een van de meest legendarische ingrediënten is de frangipani bloem uit een onsterfelijke tropische boom. Naast deze bloem is vochtinbrengend kokoswater ook een van de hoofdingrediënten van deze intens bloemige en tropische lijn, welke bestaat uit een shower foam, shower gel, white sand body scrub en een romige body cream. De white sand scrubcrème is verrijkt met wit zand en verwijdert dode huidcellen op effectieve wijze voor een stralende huid als resultaat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?